Reality31. maj 2023

Mathias Hjort helt færdig med søsteren: Jeg har fået nok!

Det er længe siden, vi har set Louise Hjort og Mathias Hjort sammen, og nu melder brormand da også klart ud, at han har valgt at skære hende ud af sit liv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE OGSÅ: Kold luft mellem Louise og Mathias Hjort: Har ikke snakket sammen i flere måneder.
 Video: Kaspar Wenstrup

Det har ikke været nemt for Mathias og Louise Hjort at skjule deres vaklende søskendeforhold, og nu bryder dramaet så ud i lys lue.

For efter Mathias Hjort tidligere har meldt ud, at søsteren ikke havde vist tilsvarende støtte under hans seneste tv-optræden, selv om han bakkede op om hendes medvirken i ”Paradise”, siger han nu klart fra over for Louise Hjort.

Det sker i podcasten ”MAND”, hvor Mathias Hjort er gæst og endnu engang bliver spurgt til sit forhold til søsteren.

Lyt også til "Sladderministeriet" med Mathias Hjort her:

– Nu gider jeg sgu ikke gå og please min søster for mine forældres skyld. Nu har jeg vitterligt fået nok, understreger realitystjernen i podcasten.

Helt konkret betyder det blandt andet, at Louise Hjort ikke er inviteret, når Mathias Hjort lørdag holder en stor fest for at fejre sin 30-års fødselsdag.

Mathias Hjort er iskold over for søsteren, Louise Hjort.
Mathias Hjort er iskold over for søsteren, Louise Hjort.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Et hav af gæster skal være med til at hygge og hylde, når tometermanden inviterer til et brag af en fest, men det bliver altså uden Louise, selv om de to deler blod.

– Det gør faktisk også, at jeg til min 30 års den 3. juni ikke har inviteret min søster, selv om vi bliver 70-80 mennesker.

SE og HØR har kontaktet Louise Hjort, som ikke er vendt tilbage med svar. Til gengæld så hun i går helt upåvirket og glad ud, da hun betrådte den røde løber til filmpremiere med kæresten, Sejr Bek.

Sponsoreret indhold