Kendte30. maj 2023

Kendisvennerne bakker op om Christophers filmdebut – se alle billederne fra premieren

Christopher forsøger sig på det store lærred med filmen "A beautiful life", og det vil den danske kendisbestand gerne støtte
Kendisvennerne støtter Christophers filmdebut på rød løber til premieren på "A beautiful life".
Christopher Nissen og instruktør Mehdi Avaz.
 Foto: Martin Høien

Hele Danmarks yndlingspopprins har kastet sig over skuespillet, og nu er der ikke længe til, at du kan opleve Christopher i Netflix-filmen "A Beautiful Life".

Tirsdag aften er der storstilet premiere på Christophers debutfilm, og med en flot gæsteliste er det nemt at sige, at kendisvenner i stor stil støtter sangerens nye karrierevej.

Se alle billederne af de celebre gæster på rød løber i galleriet herunder (opdateres løbende):

De støtter Christophers filmdebut

"A beautiful life" har premiere for almindelige dødelige danskere torsdag 1. juni på Netflix.

Her spiller Christopher rollen som den übertalentfulde Elliot, som er i besiddelse af et helt ekstraordinært sangtalent. Det sangtalent får han lov til at folde ud, da den succesfulde musikmanager Suzanne (Christine Albeck Børge) giver ham sit livs chance.

Gennem musikkens verden møder Elliot så Suzannes datter, den smukke og lige så talentfulde producer, Lilly (Inga Ibsdotter Lilleaas), og de to falder naturligvis pladask for hinanden.

Kærligheden og musikkarrieren kommer dog ikke uden problemer, og på sin rejse mod stjernerne må Elliot kæmpe mod fortidens dæmoner. Dæmoner der ikke kun truer det store, musikalske gennembrud, men også forholdet til Lilly.

Ligesom det var tilfældet med sidste sommers massive seersucces "Toscana" med Anders Matthesen i hovedrollen, får "A Beautiful Life" premiere i intet mindre end 190 lande, og det er noget, der har fået danske Christopher op på dupperne.

Christopher som Elliot i den kommende Netflix-film "A Beautiful Life".
Christopher som Elliot i den kommende Netflix-film "A Beautiful Life".
 Foto: Netflix

– Det er ret skræmmende, at det her er min skuespillerdebut, og at filmen samtidig udkommer i 190 lande. Men i sidste ende er jeg ovenud spændt og stolt af den her film, og jeg kan slet ikke vente med at dele den med alle, lød det fra Christopher i april.

– At være en del af at skabe og forme den her film har været en af de mest fantastiske rejser og kreative processer, jeg nogensinde har været en del af.

Sponsoreret indhold