Reality 12. marts 2022

Martin Jensen svarer Blachman igen: - Hold nu op altså!

Den dårlige stemning vendte tilbage mellem dommerne i "X Factor", og Martin Jensen giver ikke meget for den kritik, som Thomas Blachman retter mod ham.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter sidste uges forsoning var der igen spydigheder mellem dommerne i "X Factor", hvor især Thomas Blachman langede ud efter Martin Jensen.

​Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Det giver stjerne-DJ'en dog ikke det store for. Han er bare glad for igen at kunne kende sin 28 år ældre kollega.

- Det er jo bare Thomas, han er tilbage igen! Han var for sød i sidste i fredags, hvor jeg tror, vi alle havde en god fredag. Og så skulle det være en dårlig fredag den her gang, griner Martin over for SE og HØR.

Hitmageren tager nemlig ikke "X Factor"-legendens kritik til sig. Der bliver simpelthen gået i for små sko, mener Martin.

- Hold nu op, altså! Hvis det er det, vi sidder og kigger på, så kan vi rykke hele den her produktion i stykker, og så kan jeg smadre dine deltager på fire sekunder. Men det er jo ikke det, det handler om.

​Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Skal man tro Martin, så har Blachman kun én ting for øje, og det er at få sine egne deltagere til at tage sig bedst muligt ud - også når det kommer til kritik.

- Han skal jo sidde og finde små ting, hvor han kan få sine deltagere til at se bedre ud, slår den storhittende jyde fast.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Den dårlige stemning vendte som forventet tilbage mellem dommerne i går efter sidste uges bløde omgang (Foto: Dan Mariegaard)

Der var ét kritikpunkt fra Blachman, som Martin særligt bed mærke i. Og her er de to - og Martins mange fans - nok uenige.

- Han sagde også, at både Kwamie og jeg ikke har nogen musiksmag, og der har jeg bare sådan… der siger min Spotify noget andet, grinede den storhittende "X Factor"-dommer.

Martin referer naturligvis til de mange millioner af streams, som hans sange har fået på Spotify.

Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold