Reality 12. marts 2022

Blachman revser sine meddommere: - Det er deres skyld!

Thomas Blachman var tilbage i sit spydige humør, og det gik især udover Kwamie Liv og Martin Jensen. "X Factor"-legenden mener simpelthen ikke, at de gør deres arbejde godt nok.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kwamie Liv og især Martin Jensen fik hård kritik af Thomas Blachman under fredagens udgave af "X Factor".

​Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Og ordene blev bestemt ikke pænere efter showet, da SE og HØR spurgte dommerlegenden, hvad han mente med sin kritik.

Den ville han meget gerne uddybe, for spørger man ham, så har især Martin ikke fået noget nær det optimale ud af sine deltagere.

- Hvis Martin og Kári havde fundet hinanden, så havde de ikke været i farezonen. Det halter lidt med deres samarbejde, slog Blachman fast over for SE og HØR.

Men er det virkelig jazzmusikerens opgave at vurdere, hvordan Martin og Kwamie gør deres arbejde? Det mener han i den grad, at det er, og kritkken er berettiget, slår han fast.

​Se hele interviewet i toppen af artiklen!

- Hvorfor fanden skal de ikke have den (kritikken red.)? Det er sgu da mere deres skyld, end det er de unge menneskers skyld. Jeg forsvarer jo de unge mennesker, svarede Blachman.

Selv mener "X Factor"-chefen, at han og hans deltagere har deres på det rene.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Thomas Blachman var ude med riven efter sin unge kollega Martin (Foto: Dan Mariegaard)

Men faktisk går Blachmans kritik mest på den måde - og med de ord - Kwamie og Martin forsvarer og fortæller om deres deltagere på.

Formuleringerne fik Blachman op i det røde felt under showet, og han var stadig ikke faldet ned, da SE og HØR mødte ham efterfølgende.

- De sidder begge to og siger, at det er ”en vild rejse” og rend mig i røven, det er baglæns. Der må man skærpe forfængeligheden, det er det, der er pointen med det, jeg siger, lød det konsekvent.

Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold