Reality16. marts 2019

Mama June anholdt med bilen fuld af hårde stoffer

Realitystjernen Mama June blev onsdag anholdt sammen med sin kæreste Geno Doak
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega238712_015.jpg
 Foto: MEGA

Realitystjernen Mama June er kommet på kant med loven, efter hun i onsdags blev anholdt på en tankstation i den amerikanske delstat Alabama.

Det skriver TMZ.

Mama June og hendes kæreste, Geno Doak, befandt sig onsdag eftermiddag på en tankstation i Alabama, hvor de skændtes så det bragede.

Parret skændtes så meget, at politiet endte med at blive tilkaldt, og så klappede fælden ellers for Mama June og Geno Doak.

For politiet endte ikke bare med at splitte de to kamphaner fra hinanden, de fandt også flere hårde stoffer i det køretøj, som Mama June og Geno var ankommet til tankstationen i.

Her blev blandt andet fundet crack-kokain, der er kokain, der er forarbejdet, så det kan ryges.

Der blev også fundet nåle og en pipe i bilen, og dermed blev Mama June og Geno Doak sigtet for at være i besiddelse af hårde stoffer.

Geno Doak blev også sigtet for vold, da han angiveligt var voldelig over for Mama June, da politiet ankom til stedet.

Mama June og Geno Doak har været sammen i lidt over et år. Det var i januar sidste år, at realitystjernen afslørede, at hun havde fundet kærligheden igen.

- Det er næsten lidt mærkeligt. Vi behøver ikke at gøre en masse sammen for at have det godt med hinanden. Enten så slapper vi bare af os to derhjemme, eller også hygger vi os med børnene. Når det går højt, går vi ud og handler sammen. Jeg har ikke tidligere i mit liv haft det så godt sammen med et andet menneske, som jeg har det med ham, sagde Mama June dengang.

Man må altså sige, at der er sket en del, siden dengang Mama June mente, at det hele bare var fryd og gammen mellem hende og Geno.

Mama June: Sugar Bear var voldelig

Da Mama June blev verdenskendt i programmet "Here comes Honey Boo Boo", var hun sammen med kæresten Matt "Sugar Bear" Thompson, der er far til datteren Alana, der også går under navnet "Honey Boo Boo".

I 2014 gik Mama June endegyldigt fra Sugar Bear, og samtidig kom hun med nogle vilde beskyldninger mod ham.

Sugar Bear havde været både psykisk og fysisk voldelig, lød det anklagende fra Mama June, der dog aldrig valgte at blande politiet ind i sagen.

Mama June var indtil sidste år alene børnene og brugte bruddet fra Sugar Bear til at ændre på sit liv med et dramatisk vægttab.

Hele 137 kilo tabte hun sig, men der var også noget at tage af, da hun begyndte på voldsomme 210 kilo.

Det er den forvandling TV-seerne har kunnet følge i programmet "Mama June: Fra not til hot".

Sponsoreret indhold