Hollywood 12. april 2017

Mama June tabte sig 137 kg, nu langer hun ud efter eksen

Mama June er et helt nyt menneske, efter hun har tabt sig 137 kg, men hun er slet ikke færdig med at ændre verdens syn på hende. Nu langer hun ud efter ekskæresten, Sugar Bear, som hun siger er både fysisk og psykisk voldelig
Foto: All Over

Mama June blev verdenskendt i programmet "Here Comes Honey Boo Boo", sidenhen har hun været igennem lidt af en forvandling.

Og hun er det seneste år gået fra 210 kg til lige omkring de 75 kg. Hun har faktisk smidt hele 137 kg, både ved egen hjælp, men også ved hjælp af operationer. 

I kampen med at få et nyt liv, synes hun nu også, at det er på tide, at verden får at vide, hvordan hendes ekskæreste, Sugar Bear, i virkeligheden er.

Han er nemlig både fysisk og psykisk voldelig, fortæller Mama June nu. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er på tide, at verden ser ham for den, han er. Laurens øjenskade var hans skyld... Fordi han blev vred. Der er så mange emotionelle og fysiske ar hos børnene, fortæller Mama June i et interview med Page Six, her fortæller Mama June også, at Sugar Bear slet ikke er interesseret i datteren Alana. 

Men de anklager vil Sugar Bear på ingen måde have siddende på sig. 

- Voldsanklagerne er ikke sande. Intet af det er sandt. June vil ikke en gang lade mig se Alana(Honey Boo Boo, red.). Jeg har SMS'er, hvor jeg skriver og prøver at tale med Alana, men jeg får ingen response. Sidste gang jeg så Alana var til mit bryllup. Jeg har prøvet at holde kontakten til min datter, men June giver mig ikke lov, fortæller Sugar Bear i et interview med Entertainment Tonight.

Ifølge Entertainment Tonight har Sugar Bear også gjort grin med Alana og hendes vægt, også de anklager fortæller han, ikke har noget på sig.    Du kan se Mama Junes vilde forvandling herunder

Mama Junes vilde vægttab

   

Sponsoreret indhold