Reality-drama: Lyver Fie Laursen igen?

Fie Laursen vender tilbage i \

Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018.

Foto: Thomas Laursen

Hvis du er stor fan af Fie Laursen, så er der dårligt nyt.

Den skandaleramte blogger har nemlig valgt at tage en pause fra de sociale medier, og hvis vi skal tro den 22-årige reality-deltager, så bliver det ikke en kort en af slagsen.

Nyheden om Fies pause har hun delt på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Jeg har valgt at starte min pause før tid og droppe de sidste jobs, da jeg bare kan mærke det skal være NU, skriver Fie Laursen, som igennem længere tid har varslet med at tage en pause fra YouTube, Instagram, og hvor hun ellers huserer.

Forhåbentlig kommer der noget godt ud af pausen fra de sociale medier.

Længden på pause har bloggeren dog ikke besluttet sig for endnu.

- Jeg vil slukke ned for mine socialemedier nu, i noget tid. Jeg kan ikke sige om det er 2 eller 3 måneder. Men nu vil jeg finde ro og fokusere på mig selv - og få skrevet en ny bog til jer ! Vi ses igen snart, skriver Fie Laursen til sit opslag.

Skal Fie lave TV?

Det er dog ikke alle, som tror på, at den ret så udskældte reality-diva, taler sandt.

Monique Von Appen, som folk måske kender fra Paradise Hotel og Robinson Ekspeditionen, har på sin Instagram-profil været ude med riven efter Fie Laursen, og hun tror bestemt ikke på, at reality-kollegaen har rent mel i posen.

- Lad være med endnu en gang at tro på hendes mundlort. Fie har ikke brug for en pause – Fie skal bare lave mere, hun kan få omtale for. Fie har fået lavet hår, tan, negle og bryn, fordi hun skal ned og filme TV. Og derfor kan hun ikke være online. Hun misbruger igen bare sine følgeres loyalitet, skriver Monique i en story på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

Monique Von Appen har deltaget i både Paradise Hotel og Robinson Ekspeditionen (Foto: Dan Mariegaard)

Generelt holder Monique Von Appen ikke igen med sin kritik af Fie Laursen, og hun kommer med en direkte besked til Fies mange følgere, som måske kan berolige dem en smule.

- Lad være med at have ondt af hende – hun kommer på TV igen i år. Og hun har det helt fint, slutter Monique med at skrive.

Hun kan desværre ikke afsløre hvilke TV-programmer, vi ifølge hende kan få glæden af at se Fie Laursen i.

Indtil videre ser det dog ud til at Fies pause bliver til noget, da bloggeren ikke har postet noget på Instagram i snart 18 timer, og det er da en start.

Se Fie Laursen lege "Jeg har aldrig..." i videoen:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close