Luksusfælden21. oktober 2015

Så du Casper og Luna i ”Luksusfælden”? Sådan går det dem i dag

Tirsdag aften kom ”Luksusfælden” på hårdt arbejde, da eksperterne Mette Reismann og Carsten Linnemann skulle forsøge at hjælpe det unge par Casper og Luna. Parret skyldte over 400.000 kroner og stod til først at blive gældfri om 25 år. I dag går det bedre, men der er stadig lang vej ud af gælden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_nykobing_falster_2.jpg
 TV3

Tirsdag aften var ”Luksusfældens” to eksperter rejst til Sydsjælland for at hjælpe det unge par Casper og Luna. Og eksperterne Mette Reismann og Carsten Linnemann kom på hårdt arbejde, for parret havde blandt andet en biblioteksbøde på 90.000 kroner og en gammel regning fra deres tidligere lejlighed på 48.000 kroner.

I alt var parrets gæld vokset sig til svimlende 443.000, og Casper og Luna havde udsigt til først at blive gældfri om 25 år. Eksperterne blev nødt til at lægge et meget stramt budget for parret, der ventede deres første barn sammen. Og selvom parrets rådighedsbeløb nu er skrumpet gevaldigt ind, går det bedre med økonomien.

Det afslører Luna over for Ekstra Bladet. De har således allerede fået betalt alt, hvad de skyldte til indtil videre én kreditor. Og fortsætter parret med at holde sig til det nye budget, er de nu gældfri om 15 fremfor 25 år.

- Jeg fik et brev fra kreditoren om, at jeg var gældfri. Det brev har jeg gemt, siger Luna til Ekstra Bladet.

Særligt Luna havde store problemer med sin økonomi. Det var hende, der havde en ubetalt biblioteksregning på svimlende 90.000 kroner. Og den regning kæmper hun stadig med. Den er nu sendt til inddrivelse hos Skat, og hver måned afdrager hun på den.

Men det er ærgerlige penge at skulle af med, synes Luna. For den store regning kom, fordi Lunas pung – og dermed lånerkort – var blevet stjålet. Men da Luna ikke havde meldt tyveriet til politiet, hænger hun altså stadig på regningen for de op mod 100 bøger.

- Jeg forsøger stadig at finde en løsning med Randers Kommune, så jeg kun skal betale for renter og sagsomkostninger. Det var jo min egen fejl, at jeg ikke reagerede på rykkerne, men det ER altså ikke mig, der har lånt de bøger, siger en frustreret Luna til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold