Luksusfælden1. oktober 2014

Så du Michael og Rikke i Luksusfælden? Sådan går det dem i dag

Eksperterne sparede parret for en halv million kroner
Af af
Rikke og Michael - specielt Michael - havde tirsdag aften brug for hjælp fra de to eksperter i Luksusfælden
Rikke og Michael - specielt Michael - havde tirsdag aften brug for hjælp fra de to eksperter i Luksusfælden
 Foto: TV3Tirsdag aften besøgte Luksusfældens eksperter Michael og Rikke - parret havde i den grad brug for at få styr på økonomien. Eksperterne Jan Swyrtz og Carsten Linnemann regnede nemlig ud, at Michael brugte forbløffende 7.800 kroner hver måned alene i kontanter - og at han tilmed havde misvedligeholdt sine lån og gæld så voldsomt de seneste år, at han skyldte imponerende 660.000 kroner.

Det lykkedes dog de to eksperter at få forhandlet nogle ret så favorable aftaler i hus med parrets utallige kreditorer - aftaler, der tilmed ville spare dem for 530.000 kroner, hvis parret - og specielt Michael - kunne overholde aftalerne.

LÆS OGSÅ: Så du Mikkel og Louise i Luksusfælden? Sådan går det dem i dag

LÆS OGSÅ: Video: Parret skylder 700.000 kroner, men Louise vil ikke af med bilen

Og det kan de, såøkonomien er i dag på rette spor, fortæller Michael til BT:

- Det kører bare. Vi holder vores del af aftalen, hvis man kan sige det på den måde. Så der har ikke været nogen slinger i valsen, siger Michael til BT og tilføjer, han ikke savner de 7.800 kroner, som han brugte hver måned på 'alt og ingenting', som han selv sagde:

- Som man kan se i programmet, har jeg jo været lidt ligeglad med mine penge. Så det er ikke noget problem. Selvfølgelig var det et problem for mig i starten, at jeg ikke kunne rende rundt med alle de penge i pungen. Men det er også bare en gammel vane, at man skal have penge i sin pengepung, siger Michael, der er meget taknemmelig for den hjælp, som han modtog af holdet bag Luksusfælden:

- Det har været en kæmpehjælp, for jeg er ikke så god til tal i det hele taget. Så det har været en kæmpe hjælp, at de har ringet rundt og lavet en masse gode aftaler, siger han til avisen.

Sponsoreret indhold