Luksusfælden17. september 2014

Så du det unge par Mikkel og Louise i Luksusfælden? Sådan er det gået dem

Det unge par skyldte imponerende 700.000 kroner væk
Af af
Louise og Mikkel er stadig sammen - og har beholdt de dårlige vaner
Louise og Mikkel er stadig sammen - og har beholdt de dårlige vaner
 Foto: TV3I går i Luksusfælden måtte de to eksperter, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann, erkende, at de ikke kunne hjælpe Mikkel og Louise, der skyldte over 700.000 kr. i blandt andet kviklån, SU-lån og lån fra familie.

Eksperterne havde ellers forhandlet en fornuftig aftale i hus med parrets utallige kreditorer. Men aftalerne indebar også, at Mikkel og Louises overforbrug af både cigaretter og cola skulle stoppes, at hunden skulle sælges, og ikke mindst at parrets bil skulle sælges, fordi den hver måned drænede parret i forvejen skrøbelige økonomi for 3.200 kroner.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Louise og Mikkel skylder 700.000, men Louise vil ikke af med bilen

Mikkel var klar på at sælge bilen, men Louise var stålfast og proklamerede, at de ikke kunne undvære bilen - til trods for at eksperterne havde skaffet to cykler, så parret stadig kunne hente og bringe deres lille dreng til og fra børnehave. Mikkel sluttede af med at sige, at Louises divadrømme ville ende med at koste dem deres forhold.

I dag er parret dog stadig sammen, fortæller Mikkel til BT. Og parrets dårlige vaner er der også stadig.

Mikkel og Louise har ikke solgt bilen, og hunden har de også beholdt, lige som at de stadig ryger - om end mindre. Mikkel fortæller, at han har taget ekstra timer på arbejde for at undgå, at parret optager yderligere lån:

- Det bliver nogle ekstra timer med noget arbejde og sådan noget. Louise er stadig sygemeldt, men hun kan nok få noget rengøringsarbejde eller et andet studiejob, når hun er klar, siger Mikkel til BT og tilføjer, at der er skåret ned på forbruget, og at han stadig gerne vil af med den 15 år gamle bil, men...:

- Den slipper jeg nok ikke af med, siger Mikkel til BT.

Her kan du se klippet fra i går, hvor Louise fastslår, at hun ikke vil af med sin bil:

Sponsoreret indhold