Luksusfælden 7. oktober 2014

Så du Kristina i Luksusfælden? Sådan har hun det i dag

Skyldte 1,6 million kroner og var hjemløs
Af af
Foto: TV3Tirsdag aften besøgte Luksusfældens to eksperter Kristina - og kvinden fra Karlslunde havde mere end brug for eksperternes hjælp.

Kristina var nemlig ikke bare blevet smidt ud af sin bolig, fordi hun ikke havde råd til at betale sin husleje. Ubetalte regninger hobede sig også op, og Kristina fik tilmed et kæmpechok, da de to Luksusfælden-eksperter kunne fortælle, at hendes gæld var endt på 1,6 millioner kroner efter en tvangsauktion.

Eksperterne Jan Swyrtz og Carsten Linnemann endte til sidst med at få Kristina overbevist om, at hun skulle søge om gældsanering for at komme den kæmpe gæld til livs. De fik hende også overbevist om, at bilen skulle sælges, ligesom de fandt en ny bolig, der gerne skulle være indflytningsklar kort tid efter, at de to eksperter forlod Karlslunde.

I dag har Kristina stadig ikke fået sin nye bolig, og der er 'lang vej endnu', som hun selv formulerer det i et interview med SE og HØR:

- Jeg ved ikke, hvornår jeg får mit nye hjem, og det er hårdt. Jeg er jo hjemløs og bor ved de familiemedlemmer, der kan og vil have mig. Jeg er meget sårbar nu. Der skal ikke meget til at vælte mig af pinden. Jeg kan ikke magte særlig meget, og jeg er mærket psykisk, siger Kristina, som derfor får hjælp i form af både antidepressiv medicin og samtaler med en psykolog.

LÆS OGSÅ: Trods million-gæld: - Jeg vil ikke med bus og tog

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok i Luksusfælden: Her bryder Kristina sammen

LÆS OGSÅ: Skylder 700.000 kroner, men Louise vil ikke af med bilen...

LÆS OGSÅ: Så du Mikkel og Louise i Luksusfælden? Sådan har de det i dag

Kristina fik i Luksusfælden at vide, at hun skulle af med bilen, hvis hun skulle gøre sig forhåbninger om at komme i betragtning til en gældsanering. Men i dag holder bilen stadig i hendes indkørsel:

- Jeg har talt meget med min psykolog om bilen. Og psykologen siger, at hvis bilen forsvinder, er mit liv slut. Eller sagt på en anden måde: Jeg er slet ikke klar til at miste bilen. Det vil betyde, at jeg ville isolere mig endnu mere og ikke komme ud. Og dét kan jeg ikke klare psykisk, som jeg har det lige nu, siger Kristina, der dog godt er klar over, at bilen skal væk en dag, når der for eksempel er kommet styr på boligsituationen.

- Så som du nok kan forstå, er der stadig lang vej for mig. Og lige nu kan jeg godt have svært ved at overskue selv de mindste ting. Det hele er så overvældende, og der er sket så mange store ting i mit liv det sidste år, siger Kristina, der dog ikke har fortrudt, at hendes søster meldte hende til Luksusfælden:

- Selvom det har været hårdt, er jeg glad for, at jeg blev meldt til programmet. Det har givet mig en øjenåbner og noget at arbejde videre med, siger Kristina, der dog tilføjer, at forholdet til søsteren ikke er blevet bedre, efter at Luksusfældens kameraer blev slukket:

- Vi taler ikke sammen og har ikke gjort det siden, programmet sluttede. Jeg er ked af det, men jeg havde håbet, at hun havde haft en anden indstilling, lyder det fra Kristina.

Sponsoreret indhold