Luksusfælden6. september 2016

"Luksusfælden": Rasmus skylder til alle teleselskaber i Danmark

22-årige Rasmus fra Viborg skylder over 130.000 kroner til tele- og bredbåndsselskaber i Danmark. Og det er bare toppen af isbjerget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_viborg_2016.jpg
 Foto: TV3

Den 22-årige studerende har intet problem med at købe nye mobiltelefoner, og han skylder således penge til samtlige af landets telefonselskaber. Rasmus er flyttet fire gange i løbet af et halvt år, og hans indtægt har mildest talt været svingende.

Rasmus er indskrevet på tømreruddannelsen, og han siger til "Luksusfældens" eksperter Jan Swyrtz og Carsten Linnemann, at han har en læreplads i Viborg. Han siger også, at han har haft et job for Stofa i Sønderborg og København, hvor han har siddet som telefonsælger. Eksperterne kan dog ikke finde indtægter fra nogle af de jobs det sidste år.

Selv mener Rasmus, at han har tjent i omegnen af 20.000 kroner hver måned det sidste år. Det forholder sig dog helt anderledes. Eksperterne kan nemlig ikke finde nogle lønindbetalinger overhovedet.

Da Rasmus bliver konfronteret med, at hans lærested ikke kender ham, beslutter han sig for at tage en pause fra budgettavlen, som eksperterne er ved at gennemgå.

Se klippet, hvor eksperterne konfronterer Rasmus herunder:

Eksperterne kommer frem til, at Rasmus skylder mere end en halv million kroner til 47 forskellige kreditorer. Heraf er de 130.000 til tele- og bredbåndsselskaber. Rasmus fortæller dog, at en stor del af gælden skyldes, at han har betalt for telefoner til sin mor og hendes kæreste, samt at han har givet dem nye briller.

Afsnittet med Rasmus vises tirsdag aften klokken 20 på TV3.

Sponsoreret indhold