Luksusfælden30. august 2016

Linda fra "Luksusfælden": Det er svindel og humbug

Linda Jensen er langt fra tilfreds med hendes medvirken i "Luksusfælden", da hun ikke mener, at hun fik hjælp.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_gudme_3.jpg
 Foto: TV3

Linda Jensen havde flyttet fire gange på halvandet år, da hun ikke længere ønskede at bo sammen med kæresten Kenneth i huset, de havde købt sammen.

Fordi Kenneth havde valgt at eftergive gælden fra Linda, skyldte hun egentlig kun 75.000 til sine kreditorer. I dag arbejder Linda stadig på at få afviklet sin gæld, men hun bruger ikke budgettet, hun fik fra eksperterne.

- Jeg kunne slet ikke bruge det budget, de gav mig. Tallene hang ikke sammen, forklarer hun til SE og HØR. Hun forklarer, at hun i stedet har lavet sit eget budget, som fungerer. Hun betaler hver måned det af, som hun skal.

36-årige Linda Jensen er meget utilfreds med hendes deltagelse i programmet.

- Det er svindel og humbug, hvis du spørger mig. Jeg talte dem bare efter munden, for ellers bliver man jo bare overfaldet, siger hun. Hun refererer her til episoden, hvor de to værter, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann, sammenligner hendes købetrang med en femårigs.

I slutningen af programmet modtager Linda en gave fra "Luksusfælden", nemlig oplevelser for hende og hendes to børn. I stedet for at bruge gaven på en tur med børnene, valgte Linda at få udbetalt gaven kontant. Det blev til 10.000 kroner, som hun valgte at bruge til at betale af på sin gæld.

- Men det er jo ikke rigtig en gave, for det betød, at jeg skulle betale noget af min førtidspension tilbage og jeg mistede min boligsikring, forklarer den enlige mor om den store pengesum.

Linda deltog i programmet sammen med sin kæreste Kenneth. Han havde, efter eksperternes udsagn, dog ingen problemer med økonomien, til trods for at han skyldte mere end en million kroner.

Også dette er Linda utilfreds med, da de netop havde meldt sig til programmet for at få hjælp til at kunne finde ud af, hvordan de i fremtiden kunne forene deres økonomi.

Det valgte TV3 dog ikke at fokusere på, og i stedet var det Linda og hendes forbrug, der kom under loop. I særdeleshed hendes rodløshed.

- De kørte jo i det med flytningerne. Men de kiggede slet ikke på, hvorfor jeg var flyttet. Blandt andet kom min søn ud i nogle problemer i Svendborg, der gjorde, at vi måtte flytte, forklarer Linda, der i dag stadig bor i Gudme med sine to børn.

Forholdet til Kenneth måtte også lade livet, men deres venskab har dog bestået.

- Vi bor ikke sammen, men vi er stadig gode venner den dag i dag, siger Linda. Kenneth er desuden far til hendes yngste søn.

Sponsoreret indhold