Luksusfælden5. september 2017

Nu kan Nicki sove roligt om natten

Nicki fra Nykøbing Sjælland fik her til aften hjælp af eksperterne i "Luksusfælden"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfalden_i_nykcbing_sj_8.jpg
 Foto: TV3

Impulskøb og kviklån havde trukket det økonomiske tæppe væk under Nicki fra Nykøbing Sjælland, men det var heldigvis noget, som eksperterne i "Luksusfælden" her til aften kunne hjælpe ham med at rette op.

I dag er Nickis økonomi da også meget bedre, og så er det slut med kviklån.

- Det er jo gået superfint, efter tingene er kommet i skema. Der er kommet styr på det, så jeg kan slappe af, fortæller Nicki til SE og HØR.

Blandt andet fik eksperterne Nicki til at tilmelde sig et register, der gør, at han ikke længere har mulighed for at tage kviklån. En mulighed som Nicki slet ikke var klar over eksisterede.

- Det var jo ikke en gang en mulighed, jeg vidste eksisterede, fortæller Nicki, der samtidig fortæller, at de mange kviklån blev optaget i en periode på fem måneder, hvor han var arbejdsløs.

Det er også slut med de mange impulskøb, der var med til at trække Nickis økonomi ned. I hvert fald de impulskøb, der ligger i den dyrere ende.

- Nu bliver impulskøbet mest en halv liter cola på tanken, fortæller Nicki, der holder sig til det rådighedsbeløb, som han har fået af eksperterne i "Luksusfælden".

Men at der ikke længere er kviklån at tænke på, at har også gjort, at Nicki nu kan få en god nats søvn igen.

- Det er rart, at jeg ikke skal ligge søvnløs om natten længere, fortæller Nicki.

Forholdet til kæresten er intakt

I programmet fortalte kæresten Dorthe, at Nicki skulle have styr på sin økonomi, da det ellers ikke ville være muligt for dem at udleve de drømme, som de har sammen.

- Jamen, hvis Nicki han ikke stopper med at tage kviklån, så er det ikke sikkert, at vi kan have de samme drømme på længere sigt. Eller jo, det kan vi godt, men om de bliver lavet sammen, det er så et helt andet spørgsmål, fortalte kæresten Dorthe i aftenens udgave af "Luksusfælden". At Nicki tog kviklån uden at informere kæresten, valgte eksperten Carsten Linnemann at kalde "økonomisk utroskab". I dag er Nickis og Dorthes forhold, som det altid har været, fortæller Nicki.

Sponsoreret indhold