Lars raser over "Luksusfælden": - Når kameraet er tændt, så er man et svin

Vibeke og Lars har bedt \

Vibeke og Lars har bedt "Luksusfælden"s eksperter om hjælp - spørgsmålet er, om de overhovedet vil hjælpes?

Foto: TV3

- Det er mange ting, de klipper fra, fortæller Lars til SE og HØR om sin oplevelse i "Luksusfælden" og tilføjer, at der foregår mange ting i kulissen, som man ikke får indblik i som seer. 

Lars fra Haderslev var sammen med Vibeke aftenens deltagere i "Luksusfælden", men parret valgte at afbryde samarbejdet med eksperterne, fordi de ikke ønskede at flytte fra det hus, som eksperterne mente var for dyrt for dem. 

Lars fortæller til SE og HØR, at han og Vibeke stadig bor i huset, og at de selv vil arbejde på at forhandle med deres kreditorer for at få afviklet deres gæld. 

Lars er ærgerlig over, at samarbejdet med "Luksusfælden"s eksperter gik i vasken, og at de ikke kunne få forhandlet nogle fordelagtige aftaler på plads med deres kreditorer. 

- Vi har aftalt, at nu vil vi spare nogle penge op, så vi har nogle penge at forhandle med, fortæller Lars om parrets planer for deres økonomi. 

Den 51-årige vagt kommer med et konkret eksempel: 

- Jeg lånte for mange, mange år siden, da jeg var en 20-22 år, der lånte jeg 20.000 i banken. Dem skylder jeg 175.000 nu med renters renter og rykkergebyrer og inkassogebyrer og sådan nogle ting. Der kunne jeg godt forestille mig, jeg kunne lave en handel, fortæller Lars om sine planer. 

Lars føler, at produktionen på forhånd havde lagt sig fast på, hvad afsnittet skulle handle om, og at det hele nærmest gik efter et manuskript:

- Når kameraet er tændt, bum! Så er man bare et dumt svin, konkluderer han.   

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close