Luksusfælden5. februar 2019

Milliongæld og tvangsauktion: Men vil Lars og Vibeke overhovedet have hjælp af "Luksusfælden"?

I aftenens afsnit af "Luksusfælden" er programmets eksperter virkelig blevet sat på en opgave
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lf21_haderslev_screengrab_6.jpg
 Foto: TV3

I aftenens udgave af "Luksusfælden" møder vi Lars og Vibeke fra Haderslev.

Den 50-årige vagt og 46-årige SOSU-assistent boede i et hus, der røg på tvangsauktion og har siden da boet hver for sig.

Nu ønsker parret dog at flytte sammen igen og få styr på deres økonomi, og derfor har de hidkaldt de økonomiske eksperter Carsten Linnemann og Gustav Juul.

Parret hævder, at deres hus røg på tvangsauktion, fordi de havde en ubetalt regning på 20.000 kr. til et forsyningsselskab, men da eksperterne kulegraver sagen, finder de ud af, at det viser sig, at gælden er på over 100.000 kr.

I det hele taget får eksperterne indtryk af, at parret fra Haderslev hele tiden har deres version af sagen, når det kommer til, hvorfor deres økonomi er løbet løbsk, som den er gjort.

- I betaler de regninger, I synes, der er sjove, og det I SKAL betale, det betaler I ikke, konstaterer Carsten Linnemann i aftenens program.

Da de økonomiske eksperter præsenterer Lars og Vibeke for en samlet gæld på over 2 mio. kr. og udsigten til, at de skal lægge deres liv drastisk om, begynder eksperterne at tvivle på, om parret overhovedet er villige til at gøre, hvad der skal til for at rette op på økonomien.

- Det er ikke økonomisk modvind, det er mere en orkan, slår Gustav Juul fast over for parret.

Du kan se, hvordan det går Lars og Vibeke i "Luksusfælden", der sendes i aften kl. 20 på TV3.

I klippet herunder kan du se, at Lars har sin helt egen version af sandheden, når det kommer til hans og Vibekes økonomiske situation:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold