Luksusfælden22. september 2015

Christine i tårer i ”Luksusfælden”: Må skille sig af med sine elskede dyr

I aften besøger eksperterne fra ”Luksusfælden” Christine og Thomas fra Kvanløse. Parret skylder over én million kroner, og ifølge eksperterne er det nødvendigt, at parret skiller sig af med alle deres dyr. Og det er ikke let for Christine
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_kvanloese_6.jpg
 Tv3

Tirsdag aften er ”Luksusfældens” to eksperter rejst til Kvanløse ved Holbæk. Her bor det unge par Kristine (26) og Thomas (34), og parret har mere end brug for eksperternes hjælp – for gælden er endt på svimlende 1.103.000 kroner.

Økonomien truer med at ødelægge parrets forhold, og eksperterne er ikke sene til at konkludere, at der skal drastiske beslutninger til, hvis parret vil redde økonomien – og forholdet.

For den lille familie har to fuldvoksne katte og tre store hunde – og med de mange kæledyr fosser pengene ud af parrets konti. Eksperterne er derfor ikke i tvivl om, at hundene og kattene skal væk.

Men det er ikke en let beslutning for den dyreglade Christine, som du kan se i dette klip fra aftenens program.

Men det er ikke kun dyrene, der er årsag til parrets dårlige økonomi. Parret bruger også alt for mange penge på fritidsaktiviteter, og deres vandregning løb løbsk sidste år, fordi de var lidt for flittige til at fylde poolen.

Og så mener eksperterne ikke, at Thomas engagerer sig nok i parrets økonomi. For blot 14 dage inden de tilmeldte sig programmet, shoppede han fjernsyn for svimlende 15.000 kroner.

Du kan se klippet fra aftenens program her. Og se hele programmet i aftenens program, der bliver sendt kl. 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold