Luksusfælden5. april 2016

Luksusfælden: Smadrede for 200.000 kroner

Thea Glady Winther sidder med en stor gæld på grund af en enkelt skæbnesvanger bytur, hvor hun begik hærværk for næsten 200.000 kroner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_herning_4.jpg
 Foto: TV3

En uheldig gerning kan få vidtrækkende konsekvenser. Det har Thea Glady Winther på 23 år måtte sande, da hun under en våd bytur i Viborg for tre år siden smadrede både vinduer, ridsede biler og ødelagde gadelamper for en samlet værdi på omkring 200.000 kroner, som hun endnu ikke har betalt en krone af.

Hun er nu rykket til Herning sammen med sin kæreste, Mickei Fogh Sørensen på 26 år, med deres fælles børn, Marcus og Theis. Her besøger Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Jan Swyrtz parret for at hjælpe dem med at komme af med den ophobede gæld.

Problemet er nemlig ikke kun den uheldige nat i Viborg. Det er også et overforbrug af cola, chips og smøger for både Thea og Mickei.

Mickei vil heller ikke engagere sig i økonomien, og hans motivation efter i at finde sig et job er ikke særlig høj.

- Jeg kan ikke holde til det her ret meget længere, siger Thea grædende til eksperterne, da hun og Mickei bliver præsenteret for deres skrantende økonomi, der kun peger i én retning: nedad.

Parret har ingen forsikringer eller a-kasse og betaler heller ikke licens, men alligevel har Thea og Mickei et overforbrug på 2.300 kroner om måneden.

- Jeg er rystet over, hvordan det her ser ud. Det er simpelthen for ringe, siger eksperten Mette Reissmann, da økonomien bliver klarlagt for Mickei og Thea, og Mette nærmest råber videre:

- Hvad har I tænkt på? I er forældre!

Thea er på barsel, og Mickei har nemlig også optaget gæld ved siden af. Men ingen af dem kan huske, hvornår de forskellige lån er blevet optaget eller præcis til hvilke formål.

Det er en svær situation, programmets eksperter skal udrede. Hvis ikke Thea og Mickei er villige til at samarbejde og lave drastiske ændringer i deres livsstil, bliver de formentlig aldrig gældfrie.

Se med i aften på TV3 fra klokken 20.00.

Her kan du se et klip, hvor eksperterne fra Luksusfælden reagerer voldsomt på parrets lemfældige økonomiske sans:

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_13.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold