Luksusfælden18. oktober 2016

Deltager i "Luksusfælden": Indlagt igen

Efter at "Luksusfælden" var på besøg hos Sidsel og Morten i Holsted, er Morten blevet indlagt igen. Han holder dog hovedet højt og tænker fortsat fremad
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_holsted_2.jpg
 Foto: TV3

Der var store økonomiske problemer at finde i Holsted hos kæresteparret 24-årige Sidsel og 30-årige Morten i aftenens udgave af "Luksusfælden".

Her endte det faktisk med, at eksperterne Carsten Linnemann og Mette Reissmann måtte kaste håndklædet i ringen og forlade parret uden et budget. De kunne simpelthen ikke få parrets månedlige intægt på 10.000 kroner til at slå til.

Nyheden om, at eksperterne ikke kunne hjælpe Sidsel og Morten, kom dog ikke helt bag på Morten, der havde erkendt, at de økonomisk var for langt ude.

- Jeg havde godt lidt luret den, inden de fortalte det, siger Morten til SE og HØR.

Morten og Sidsel havde en samlet gæld på 419.000, som de ikke havde mulighed for at betale af på, da deres intægt kun var på 10.000 kroner om måneden. Den situation har stort set ikke ændret sig, siden eksperterne forlod parret i Sydjylland, og faktisk er parrets situation forværret. Morten, der døjede med flere forskellige sygdomme og tog en masse medicin, er nemlig blevet indlagt igen.

- Den er helt gal med mit stofskifte, og jeg er jo på blodfortyndende medicin. Så nu handler det om at få balance i det hele, for den var helt gal, fortæller Morten.

Et lyspunkt er dog, at Sidsel har fået lidt arbejde efter at være meldt ind i et vikarbereau.

- I øjeblikket arbejder hun på en kartoffelfabrik. Så der kommer lidt penge ind derfra en gang imellem.

Pengene er dog ikke nok til, at parret er kommet i gang med at betale af på deres store gæld. Der er dog lagt en plan, forklarer Morten.

- Efter "Luksusfælden" er jeg ligesom kommet frem til, at jeg er nødt til at få mig en uddannelse, så jeg kan tjene nogle ordentlige penge. Så jeg vil gerne uddanne mig til finmekaniker. Og så er tanken, at det skal ende med, at jeg bliver låsesmed, forklarer Morten, der dog i første omgang koncentrerer sig om at få det bedre og blive udskrevet fra hospitalet.

Sidsel og Morten har ikke lagt regningerne tilbage i skuffen, selvom det kan være fristende. I stedet fokuserer de på de regninger, de har mulighed for at betale af i den nærmeste fremtid.

- Alle de der små lån, der ligger, dem finder vi frem og arbejder på at betale. Så får de ikke lov til at vokse sig større, forklarer Morten.

Han fortæller ligeledes, at de har fået meget ud af at medvirke i "Luksusfælden", selvom de ikke fik et budget af eksperterne. Overblikket over deres økonomi og deres gæld har været uvurderligt, og Morten har selv lagt et budget for parrets forbrug ved brug af en skabelon, han har hentet fra sin netbank.

Sponsoreret indhold