Luksusfælden4. oktober 2016

Deltager i "Luksusfælden": Gider ikke at arbejde

24-årige Dani sagde sit job op, selvom hans kæreste Michelle går hjemme på barsel. Begrundelsen er, at han ikke gider arbejdstiderne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_vamdrup_5.jpg
 Foto: TV3

De to eksperter, Mette Reismann og Carsten Linnemann, har svært ved at forstå den virkelighed, 22-årige Michelle og 24-årige Dani lever i med deres lille datter Stella på et år. Parret bruger nemlig masser af penge hver eneste måned på shopping, fastfood og energidrik. Dertil vælger Dani at sige sit faste job op, selvom det er deres eneste faste indtægt.

Carsten Linnemann hiver den 24-årige far til side for at høre begrundelsen for, at han kvittede jobbet. Her forklarer Dani, der har arbejdet for Hjem-Is, at arbejdstiderne ikke passede ham. Han kom simpelthen for sent hjem fra arbejde hver dag, siger han.

Desuden fortæller han, at han sagde jobbet op midt i en vagt, og det efterlod naturligvis en dårlig stemning mellem ham og den daværende chef.

Se klippet med Dani og Carsten Linnemann her:

Parret har en samlet gæld på 311.000 kroner, og ubetalte regninger for 16.000 kroner, som eksperterne vil have Michelle og Dani til at betale med det samme. Gælden er blandt andet samlet ved, at parret har flyttet 8 gangen inden for de sidste seks år.

I samme periode har de haft intet mindre end 10 biler, hvor syv af dem ikke har holdt mere end et halvt år. Og så har de to hunde, hvortil der ligger en ubetalt dyrelægerening på 9.000 kroner.

Da Carsten Linnemann konfronterer Dani med de mange bilkøb, indrømmer den arbejdsløse far, at han har ventet med at købe endnu en bil, fordi han ikke ville have, at "Luksusfælden" tvinger ham til at sælge den. Planen er dog stadig at få sig en ny bil, efter at "Luksusfælden" er taget af sted igen.

Det er altså noget af en opgave, de to eksperterne går i gang med i aftenens afsnit af "Luksusfælden".

Det vises klokken 20 på TV3.

Sponsoreret indhold