Par i "Luksusfælden": Hun sparer op - han bruger pengene

Er Sanne og Patrick villige til at tage kampen op og kæmpe for deres fremtid, deres drømme og deres økonomi?

Er Sanne og Patrick villige til at tage kampen op og kæmpe for deres fremtid, deres drømme og deres økonomi?

Foto: TV3

I Ødsted ved Vejle er Sanne og Patrick for et halvt år siden flyttet sammen i et lejet hus. 

Parret drømmer om at købe deres eget hus og få et fælles barn, men deres økonomi gør det svært for dem at realisere deres drømme. 

Derfor har den 28-årige HF-studerende og den 27-årige jord- og betonarbejder hidkaldt de økonomiske eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann i håb om, at "Luksusfælden"-eksperterne kan forvandle deres mareridt til en drøm. 

Men da de de to økonomiske eksperter besøger det unge par, står det hurtigt klart for dem, at Sanne og Patrick har vidt forskellige syn på økonomi. 

Sanne forsøger at starte en opsparing, så de på sigt har til udbetalingen til et hus, mens Patrick lever det søde liv med smøger, tipskuponer og fastfood. 

- Når jeg sparer op, og jeg ikke føler, at det nytter noget, fordi der er lang vej, hvis der kun er én, der sparer op, lyder det fra en frustreret Sanne. 

- Man føler lidt, at man bliver holdt i kort snor. Der bliver trukket til nogle gange, fordi man laver et eller andet, fortæller Patrick om de gnidninger, der opstår i forholdet på grund af økonomi.

Da de økonomiske eksperter gennemgår parrets forbrug, viser det sig blandt andet, at Patrick på et halvt år har brugt svimlende 11.000 kr. på sin hardball-hobby, men spørgsmålet er, om hans prioriteringer helt skyder hans fremtid med Sanne i sænk?

Se Sanne og Patricks vidt forskellige syn på forbrug og opsparing i klippet herunder - artiklen fortsætter under klippet:  

Situationen bliver bestemt ikke bedre af, at de økonomiske eksperter opdager, at Patrick overfører penge fra parrets fælleskonto til sin egen, når han er i pengenød. 

Se Patrick krybe til korset over for Sanne herunder: 

Se, om "Luksusfælden"-eksperterne formår at hjælpe Sanne og Patrick i aften kl. 20 på TV3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close