Luksusfælden 29. marts 2016

"Luksusfælden”: Dennis er 41 år – men far og mor må styre økonomien

Selv om Dennis er 41 år og far til en teenagedatter, er det alligevel hans forældre, der må styre hans økonomi. Dennis har nemlig slet ikke overblik over sin egen økonomi – og i dag er gælden vokset til svimlende 717.000 kroner
(Foto: TV3)

Tirsdag aften er ”Luksusfældens” to eksperter rejst til Amager for at hjælpe Dennis. Og der er nok at tage fat på for eksperterne Carsten Linnemann og Mette Reismann.

For selv om Dennis er 41 år og far til en teenagedatter, er det alligevel hans forældre, der må styre hans økonomi.

Hver måned hæver Dennis, der er maler, således hele sin løn og afleverer pengene til sin mor. Hun sørger så for at betale regningerne, og når pengene slipper op, er det mor og far, der må punge ud.

Men det er ikke kun hos mor og far – og eks’en Maiken – at Dennis låner penge i tide og utide.

Dennis har tilmed taget utallige dyre kviklån, han skylder penge til SKAT, og så har han en stor bankgæld, efter at han tabte mange penge på et lejlighedssalg.

I alt er gælden løbet op i svimlende 717.000 kroner, og der er lange udsigter til, at Dennis nogensinde bliver gældfri.

Oven i det har lægen sagt, at Dennis kun har 15 år tilbage på arbejdsmarkedet. For Dennis er storryger, og de mange cigaretter har sat et alvorligt præg på Dennis. Han har fået konstateret KOL, og lægen siger, at han ender med iltapparat og i kørestol, hvis han ikke stopper nu. Men Dennis har indtil videre ikke haft held til at stoppe med sin uvane.

Eksperterne Mette Reissmann og Carsten Linnemann står derfor over for en vanskelig opgave, når de i aften klokken 20.00 skal forsøge at hjælpe Dennis til at få styr på både helbred og økonomi.

Du kan se et klip fra aftenens program lige her:

Sponsoreret indhold