Luksusfælden21. januar 2014

Amalie: Med i Luksusfælden

Reality-stjernens økonomi sejler. Nu skal TV3’s eksperter hjælpe hende
Amalie Szigethy har ikke styr på økonomien
Amalie Szigethy har ikke styr på økonomien
 Foto: Kaspar Wenstrup


Amalies er muligvis Danmarks realitydronning nummer et, men der ruller hverken millioner eller tusindvis af kroner ind på hendes skrantende bankkonto.

Faktisk, står det så skidt til med Amalie Szigethys økonomi, at hun har sagt "ja tak" til at være med i TV3-programmet "Luksusfælden". Det skriver Ekstra Bladet, som dog ikke har fået historien bekræftet af hverken Amalie selv eller TV3.

Amalie: 25.000 kr. i løn pr. dag

Hvis Amalie toner frem i "Luksusfælden", er hun ikke den første kendte, der søger hjælp fra eksperterne i programmet.

Både den gældsplagede tennisstjerne, Frederik Fetterlein, og den tidligere pornostjerne Katja K, med det borgerlige navn Sussi La Cour, har fået endevendt deres økonomi i programmet.

Ifølge avisen, er det Amalies hang til at shoppe, der har fået hendes økonomi til at kæntre.

Allerede før jul, kunne SE og HØR afslører, at reality-blondinen var så meget på røven under en rejse til Los Angeles, at hun bad flere venner om husly.

Amalie: Nu sælger hun brudekjolen

Hun skulle oprindeligt have boet hos en pige, hun havde mødt på en tidligere rejse derovre. Men hun mente, der var for ulækkert.

Økonomien var åbenbart ikke til at indlogere sig på et hotel. Amalie valgte derfor at sove på en sofa, hos en fyr, hun nærmest ikke kender.

Tidligere i dag kom det frem, at Amalie har sat sin brudekjole til salg på Lauritz.com. Det samme gælder de to vielsesringe, som hun og Peter nåede at have på i knap en måned, før deres ægteskab kulsejlede - ligesom Amalies økonomi.Sponsoreret indhold