Køb Amalies brudekjole og ring

Amalie Szigethy må mangle penge, for nu er brudekjolen sat til salg

Amalie Szigethy må mangle penge, for nu er brudekjolen sat til salg

Foto: Kaspar WenstrupNu kan Amalie Szigethys prinsessedrøm af en brudekjole blive din. Den er nemlig til salg på lauritz.com.

Og selvom kjolen har en nypris af hele 30.000 kroner, står det højeste bud på netop nu sølle 1650 kroner.

Lauritz.com har da heller ikke vurderet kjolen til helt det samme, som den var værd i sin tid, da Amalie Szigethy blev gift med Peter Birch i Mexico for rullende kameraer i 2011.

Aktionsfirmaet mener nemlig kun, at kjolen er 6.000 kroner værd. Det kan måske have noget at gøre med den stand, skandaledronningen har efterladt tylsagen i.

- Kjolen har været pakket ned og trænger til rens, hovedsageligt for at få tyll lagene på plads, skriver Lauritz.com om Rikke Gudnitz-kjolen.

Se smukke Sisse Fisker i brudekjole

Også Amalie og Peter Birchs vielsesringe er under hammeren, men her ser budene allerede noget pænere ud. Hele 2.200 kroner er der budt på guldringene, der er vurderet til 4.000 kroner.

Det er ikke første gang, at Amalie forsøger at sælge sit brudeudstyr. I efteråret slog hun en annonce op på Facebook, og det gjorde Peter Birch rasende.

- Jeg har foræret hende alt i den periode, vi var sammen. Hun har svinet mig til og har sendt mig i fængsel. Det eneste tidspunkt, jeg var god nok, det var, når hun skulle låne penge af mig.

- Og jeg kender hende, hun har ingen penge, og derfor sælger hun kjolen. Hun skal have penge, så hun kan komme ud og feste, og jeg synes, det er ynkeligt, at hun sælger sin brudekjole for at drikke pengene op, sagde Peter dengang til Ekstra Bladet.

Hvis du mangler en brudekjole, eller måske bare vil sponsorere Amalies dyre livsstil, så er det bare med at klikke ind og byde på tylsagen her.

Se hele videoen: Sådan jagter Amalie kokain

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close