Reality5. april 2016

'Luksusfælden': Sådan går det Thea og Mickei

'Luksusfælden' forsøgte tirsdag aften at hjælpe det unge par Thea og Mickei. De havde trods deres unge alder oparbejdet en kæmpe gæld - blandt andet takket været en meget dyr bytur tre år tidligere. Heldigvis ser det hele nu lysere ud - og parret er begyndte at overveje rejser til udlandet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_herning_3.jpg
 Foto: TV3

Tirsdag aften var 'Luksusfældens' to eksperter taget til Herning for at hjælpe det unge par Thea, 23, og Mickei, 26.

Thea havde opbygget en anseelig gæld på næsten 200.000 kroner efter en våd bytur i Viborg tre år tidligere.

Her havde hun drukket sig så fuld, at hun endte med at begå hærværk for hele 190.000 kroner i byen - og gælden påvirkede også forholdet til kæresten Mickei.

Dog havde parret andre problemer end bare hærværksgælden. De havde heller ikke fornuften med dem, da en afvikling af gælden blev prioriteret lavere end et stort forbrug af junkfood og cigaretter. Hver måned havde parret et overforbrug på hele 2.300 kroner.

Programmets ene ekspert Mette Reissmann var ret forbløffet over parrets indstilling til deres økonomi. Hun sagde blandt andet:

- Jeg er rystet over, hvordan det her ser ud. Det er simpelthen for ringe. Hvad har I tænkt på? I er forældre!, nærmest råbte hun i 'Luksusfælden'.

I dag er der dog kommet andre boller på suppen. Det fortæller Mickei Sørensen til SE og HØR.

Mickei og Thea - der sammen har børnene Theis og Marcus - har overholdt eksperternes budget og gode råd.

- Det hænger sammen. Der bliver sparret på mad-posten og transporten, og smøger og chips og cola gør vi os heller ikke i, fortæller Mickei Sørensen til SE og HØR.

Før havde han et job med en usikker løn, men det bliver formentlig også snart ændret.

Han skal nemlig snart til jobsamtale som salgsassistent et nyt sted, mens Thea også har søgt arbejde som blomsterbinder.

Det går faktisk så strygende med at få afviklet gælden - halvdelen af kreditorerne er således allerede betalt - at parret er begyndt at drømme om forkælelse i fremtiden.

- Vi bliver nok boende her i lejligheden det næste stykke tid for at få den sidste gæld væk, så vi kan få en bil og så muligvis ud at rejse, siger Mickei.

Dog er Thea og Mickei ikke helt enige om, hvor turen skal gå hen.

- Thea vil gerne til Afrika, mens jeg gerne vil til Italien eller måske Tjekkiet, siger Mickei.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_12.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold