Fræk leg stikker HELT af: Numsegøgl og nosseslik i "Love Island"

Foto: TV3

Det kom som lidt af en bombe, da Emilie i går valgte at forlade "Love Island" af egen fri vilje, men det er tydeligvis noget, som de andre beboere allerede har glemt her til aften.

Der bliver nemlig leget "S, P eller K" i villaen, og det kommer ikke til at gå stille for sig. 

Faktisk er deltagerne så sexfikserede, at man kan henledes til at tro, at det er et afsnit af "Paradise Hotel", der bliver vist, og ikke et afsnit af det mere sobre "Love Island", som TV3 insisterer på er meget anderledes end realityprogrammet fra Mexico. 

I "S, P, eller K"-legen starter Rasmus med at spørge, om Olivia tør at tage Nikolajs storetå i munden, men efter lidt pres fra de andre ændrer han sin udfordring til sin tidligere partner.

- Tør du at tage Nikolajs klunker i munden, spørger Rasmus, og det virker umiddelbart ikke til, at det er noget, som Olivia har noget imod.

I munden ryger klunkerne nemlig. 

- Men det er da hyggeligt, at vi har udforsket hinanden lidt mere, end vi vidste, at vi ville gøre i morges, siger Olivia efterfølgende. 

Mens at Olivia hopper lige ud den udfordring, som Rasmus giver hende, så har alfahannen lidt flere problemer, når det er ham selv, der skal udføre en udfordring. 

Da han bliver bedt om at kysse Kasper, er det nemlig som om, at Rasmus' egne nosser forsvinder langt op i underlivet på ham. Det er nemlig ikke noget, han har det videre godt med.

Også Nathalie får en udfordring af de mere frække, når hun skal slikke på Jonas' numse. Noget de i øvrigt begge ser ud til at nyde. 

Du kan se det frække klip herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Udover den frække leg i villaen, så byder aftenens afsnit af "Love Island" også på en pardannelse. 

Og så kommer der endnu en ny pige ind i villaen på Gran Canaria.

"Love Island" bliver sendt hver aften klokken 22.00 på TV3. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close