Reality8. juli 2020

”Love Island”-Jamie Eschen afslører: Er atter single

Efter godt et år er det slut med kærligheden mellem ”Love Island”-fyren Jamie Eschen og Sophia Nilsson. Det bekræfter han overfor SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181018_dm_love_island_2018_jamie_eschen_217.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

2020 har bestemt ikke været det nemmeste år for hverken kærestepar eller ægtefolk i udlandet som herhjemme.

Det har det bestemt heller ikke været for realityfyren Jamie Eschen, der er kendt fra sin deltagelse i både ”Love Island” og ”Ex on the Beach”.

For trods to kærlighedsprogrammer på CV’et, så fandt han aldrig den eneste ene i realityprogrammerne. Det gjorde han i stedet herhjemme, og i juli sidste år blev han kæreste med Sophia Nilsson.

Det afslørede han til Reality Fodbold tilbage i oktober sidste år.

Men nu er kærligheden brast mellem de to. Det bekræfter han overfor SE og HØR.

- Vi gik op og ned ad hinanden hele tiden, vi boede jo sammen, så vi skændtes konstant, og uanset hvor meget vi prøvede, så gik det ikke, fortæller Jamie Eschen til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181018_dm_love_island_2018_jamie_eschen_215.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Corona kom i vejen for forholdet til Sophia. Men realityfyren er endnu ikke klar til at lede efter en ny kvinde til sit liv. Foto: Dan Mariegaard

For trods parret i længere tid har boet sammen, så var det først, da corona kom og tog over i starten af marts, at de to virkelig blev sat på prøve.

Og det blev til sidst for meget for Sophia, der for tre måneder siden valgte at tage den endelige beslutning om, at de ikke længere skulle være kærester. Men selvom det er længe siden, så tænker Jamie stadig på hende hver eneste dag.

- Jeg elsker hende stadig overalt på jorden. Jeg er ikke ude efter noget andet, Sophia er stadig i mit hoved, og det vil hun være i lang tid. Det var noget helt specielt, som jeg ikke har haft med nogen anden. Kærlighed kan være det bedste, men det kan også være det hårdeste, fortæller han.

Men trods en fortsat stor kærlighed, så har parret ikke delt et eneste ord med hinanden, siden bruddet, alligevel ville han ikke være bleg for at genoptage kontakten.

- Jeg ved ikke, om vi kunne finde sammen igen, men hvis hun kom og bankede på, ville jeg tage imod hende med åbne arme.

Jamie Eschen og Sophia Nilsson mødte hinanden første gang i december 2018, men det var først efter Jamies deltagelse i knaldeprogrammet ”Ex on the Beach”, at de for alvor genoptog kontakten.

Sponsoreret indhold