Love Island5. oktober 2019

Jamie Eschen har fået en kæreste

"Love Island"-fyren Jamie Eschen havde ikke held med at finde en kæreste i programmet. Hjemme i Danmark har dog haft held med at finde kærligheden

Han havde ikke meget held i sprøjten, da han sidste år deltog i "Love Island" på TV3, men nu har Jamie Eschen langt om længe fundet kærligheden.

Det afslørede han ved fredagens Reality Fodbold.

Faktisk mødte han sin nye kæreste lige efter, at han var kommet hjem fra Gran Canaria, hvor "Love Island" blev optaget.

- Jeg mødte hende i byen for næsten et års tid siden. I december sidste år, fortalte Jamie til SE og HØR ved fredagens Reality Fodbold.

Fredag gjorde han så forholdet med kæresten Sophia Nilsson officielt, men faktisk har de været sammen som kærester i et godt stykke tid.

- Vi har været kærester i halvanden måned. Jeg ville lige tage det lidt med ro og så gøre det, når jeg følte for det, fortæller Jamie.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181018_dm_love_island_2018_jamie_eschen_215.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Jamie Eschen var med i den, indtil videre, første og eneste udgave af "Love Island", der har været sendt på dansk TV. (Foto: Dan Mariegaard)

Jamie synes, at hans nye kæreste er perfekt og lige den, som han har gået og ledt efter.

- Hvad faldt jeg ikke for ved hende? Hun er bare perfekt. Hun er lige det, jeg går efter: En lille blondine, et sødt smil, en smule genert og lige til, lyder det fra charmøren.

Da Jamie deltog i "Love Island" sidste år var det Natalie Loglo, han blev matchet op med, men forholdet bestod mest af nedture og til sidste endte det med, at Jamie blev sendt hjem til Danmark igen.

Du kan se ALLE billederne fra fredagens Reality Fodbold i galleriet herunder

Reality Fodbold 2019

Sponsoreret indhold