"Løvens hule"-deltager tager konsekvensen: Dropper navnet

Foto: DR

Efter en snak med Kongehuset om brandnavnet Frederik IX Studios, der havde kraftige associationer til Kong Frederik den 9., har smykkefirmaet fra "Løvens Hule" valgt at skifte navn.

Allerede da iværksætter Louise Mygind Andersen stod foran "løverne" i DR-programmet, blev der stillet spørgsmål til firmanavnet, og om det var blevet clearet med Kongehuset.

Det var det ikke.

Men nu har Louise Mygind Andersen fra det tidligere Frederik IX Studios talt med Kongehuset, hvorefter hun har droppet navnet og ændret det.

Nu hedder smykkefirmaet slet og ret IX Studios.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Siden jeg var med i "Løvens Hule", har der ad flere omgange været rejst spørgsmål omkring vores brand-navn. Jeg har aldrig ønsket at overskride grænser i forhold til Kongehuset, forklarer Louise Mygind Andersen.

- Så i respekt for Kongehusets generelle ønske om at lægge afstand til kommercielle interesser, har jeg selvfølgelig besluttet at ændre navnet på min smykkevirksomhed til IX Studios.

Navneændringen sker ifølge Louise Mygind Andersen med god timing.

- I takt med, at vi på den ene side udbygger forretningen online og i detailhandlen herhjemme - og samtidig er på vej ind på nye markeder, er tidspunktet for en rebranding fint lige nu. Det er klart, at der er en omkostning forbundet med det, men set i lyset af vores internationale satsning er det måske endda en fordel, at vi får et mere enkelt navn som IX Studios, siger hun.

IX Studios er nu officielt registreret varemærke i både Danmark og EU. Og arbejdet med at forberede brand-fortællingen om IX Studios til nye og eksisterende markeder er lige nu i fuld gang og forventes at være på plads i starten af det nye år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close