Løkke får grineflip midt om natten: - Det er fuldstændig gakgak

Den 56-årige politiker tager nattevagterne med oprejst pande - indtil videre

Den 56-årige politiker tager nattevagterne med oprejst pande - indtil videre

Foto: Di

Det er krævende og intenst for de seks kendte danskere med kurs tværs over Atlanterhavet i Discovery+-programmet.

Især nattevagterne trækker tænder ud for skuespiller Johannes Nymark, der på grund af en heftig søsyge må trække frisk luft hele tiden.

I mellemtiden er landets forhenværende statsminister, Lars Løkke Rasmussen, til gengæld i absolut strålende humør, mens han giver den gas som syngende skibsopvasker i køkkenet.

Artiklen fortsætter under billedet:

Anderledes ramt er den 35-årige musicalstjerne og skuespiller Johannes Nymark, der kæmper med kvalmen. (Foto: Discovery Networks Danmark)

I aftenens afsnit af ”Over Atlanten” er de kendte sejlnovicer så småt ved at vænne sig til hverdagen ombord på båden, der i løbet af tre uger skal være deres lillebitte hjem.

Selvom det er besværligt at holde balancen for 56-årige Løkke tager han opvasketjansen med et smil.

- Det er på en eller anden måde fuldstændigt gakgak at fise rundt her og lave kaffe og vaske op med en eller anden sindssyg hældning på, mens Johannes han løber op og ned hele tiden, lyder det småfnisende fra ham, før der desuden bliver plads til en lille sang under arbejdet.  

Se Lars Løkkes lille flip midt om natten her: 

De hårde nattevagter og bådens mange, opslidende pligter kræver ellers for alvor, at de kendte finder deres sejlerben. Og for Lars Løkke Rasmussen rammer en ny virkelighed, hvor han ikke har styringen.

Se hvilken kommando, han må adlyde i ”Over Atlanten” på Kanal 5 klokken 21 eller på Discovery+

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close