Reality15. februar 2018

Linses nye hotel står klar: Og hendes eget værelse er dyrest

På ”Familien fra Bryggen”-stjernen Linse Kesslers spanske bed and breakfast-hus har værelserne fået navne, der er letgenkendelige for programmets seere.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse-kessler-0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Solkysten har fået en ny hoteldronning i form af Linse Kessler, der har forladt sit elskede Islands Brygge for at åbne en bed and breakfast nær den spanske by Málaga.

Dørene åbner allerede om en måneds tid, så det er nu muligt at booke overnatninger hos den rapkæftede bedstemor.

Dermed kan varmehungrende turister vælge at holde ferien på et af det sydspanske hus’ værelser, der har velkendte navne som Jyttemor, Onkel Cino eller Alba.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse-kessler-2.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Gæsterne på det nye bed and breakfast får mulighed for at hilse på både Linse og hundene Cino og Jytte. (Foto: Dan Mariegaard)

Det luksuriøse valg for Linses gæster er den store lejlighed med navnet Linse, som dog først er tilgængelig fra den 1. maj. Linse er nemlig under ombygning for tiden – altså værelset Linse.

Her kan fire personer bo sammen for 18.000 kr. om ugen i højsæsonen. En uge på værelset Alba koster 8500 kr. for en uge i løbet af den varme sommer.

Gammel drøm

Med i prisen er ikke bare tag over hovedet, morgenmad og adgang til pool. Der er også garanteret underholdning, for Linse lover på sin hjemmeside, at hun vil komme forbi huset jævnligt – sammen med hundene Jytte og Cino.

Det nye forretningseventyr kommer ikke helt ud af det blå for den 51-årige iværksætter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse-kessler_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen
Drømmen om Sydspanien har levet længe hos Linse, men hun ville ikke flytte så langt væk fra sin mor Mopper. (Foto: Thomas Laursen)

– Drømmen har jeg haft, siden jeg var i slutningen af tyverne, men jeg kunne ikke forlade Mopper, hun ville ikke flyve, forklarer hun på hjemmesiden.

Med på solkysten er også Linses ven ”Fremtids Peter”.

– Vi skal hygge om alle vores gæster, og Fremtids Peter joker med, at jeg nok får snakket ørerne af gæsterne, skriver Linse.

Sponsoreret indhold