Familien fra Bryggen23. januar 2018

Linse Kessler tager 40.000 kr. for at skrive autografer

Linse Kessler kalder det ”skidehårdt” arbejde at skrive autografer, og derfor tager Brygge-tøsen da heller ikke småmønter for sådan et job. I dag tager hun således 40.000 kroner for at skrive sit navn på et lap papir
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse-kessler_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hun har 410.000 fans på Facebook – og der er nærmest altid udsolgt, når hun turnerer landet rundt.

Ja, det er ingen hemmelighed, at ”Familien fra Bryggens” rapkæftede Linse Kessler er en populær tøs.

Og Linse Kessler har da også fundet ud af, at der er gode penge i netop at være Linse fra Bryggen, der har oplevet lidt af hvert.

Det siger Linse Kessler i et interview med Børsen, hvor hun fortæller om sit forhold til penge og om dét at tjene penge på sig selv:

- De fleste kan jo et eller andet, jeg er bare rigtig god til at være Linse. For mig er det meget normalt at have siddet i spjældet og være vokset op med Hells Angels. Allerede inden jeg blev kendt, fandt jeg ud af, at når jeg var sammen med venner, så endte det altid med, at jeg sad og fortalte. Det har jeg fundet ud af at lave en forretning over, siger Linse Kessler i interviewet med Børsen, hvor hun også afslører, hvad hun i dag tjener, når hun er ude og skrive autografer til sine mange fans:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_og_jytte.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Linse Kessler sammen med en af sine hunde, Jytte. Foto: All Over

- Mange tror, man bliver skiderig af at lave fjernsyn - det gør man ikke. Det er det ved siden af, der giver noget. Første gang, jeg blev inviteret ud til autografskrivninger, var i Aalborg Storcenter, og de tilbød 15.000 kr. plus moms. Det takkede jeg ja til, men fandt hurtigt ud af, at det ikke kunne svare sig. Slet ikke, hvis jeg skulle dele med nogle. Så tænkte jeg, nja... det er måske ikke så god forretning nu, men promoveringen, og at vi hygger os med vores fans, det er et ret vigtigt. Det er skidehårdt at skrive autografer, så jeg gør det sjældent. Men nu tager jeg 40.000 kr. for det, forklarer Linse Kessler.

I dag tjenes pengene primært på talkshows, som hun holder rundt om i landet. Som barn arbejdede hun i en osteforretning, og hendes første job bestod i at samle indkøbsvogne.

Desuden har Linse Kessler også været partner i en stripklub i Nyhavn, der dog gik konkurs i 2013.

Med andre ord har hun haft ganske forskellige arbejdshandsker på gennem årene, og der er da også blevet investeret i lidt forskellige ting, blandt andet dyre smykker:

- Guldsmeden, der lavede dem, sagde, at jeg skulle passe godt på dem, for de ville kun blive mere værd. Det er lidt min luksusting, og "noget, jeg har for a rainy day," fortæller Linse Kessler til Børsen om samlingen, der består et kors med 13 diamanter, en ring med en diamant på 1 karat og en arvet broche.

Korset og ringen er vurderet til henholdsvis 140.000 og 60.000 kroner.

Du kan se billeder fra Linse Kesslers liv i galleriet herunder:

Linse Kessler - billeder fra hendes liv

null

Sponsoreret indhold