Reality 26. november 2021

Lenny Pihl om kærestevold, stoffer og druk: Her er hele sandheden

TALER UD: Lenny Pihl fortæller sin oplevelse af det hedengangne forhold til Melina Buur, der efter sigende skulle have været fyldt med stoffer, druk og vold fra hans side.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der var noget uventet ballade i går. Melina, min ekskæreste, gik fuldstændig amok i stories og svinede mig til. Mange af de ting, hun siger, er rigtige. Der er også nogle, jeg synes, er lidt private for mig. Og det var selvfølgelig et personligt angreb, siger Lenny Pihl her til aften i en Instagram live.

Han har planlagt at gå live for at forsvare sig og fortælle sin side af ekskærestens historie. Dog meddeler han, at den gemte live-video vil blive slettet ved midnat.

Melina Buur, der for nylig har fundet sammen med "Ex on the beach"-fyren Martin Thermann, fortalte i går på sin Instagram om sit tidligere forhold til Lenny Pihl, og det har fået "Paradise Hotel"-stjernen til at sætte sig foran kameraet her til aften.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Kaspar Wenstrup

Melina Buur og Lenny Pihl deltog sammen i "Singletown". Foto: Kasper Wenstrup

- Det kom bag på mig i går, da min telefon begynder at ringe, og folk begynder at skrive, at Melina sidder og siger, at jeg tager stoffer, og jeg drikker, og jeg har slået hende og været voldelig psykisk og fysisk, siger Lenny Pihl.

Druk var min flugtvej

Egentlig har realitystjernen besluttet sig for ikke at tale mere om han og Melina Buur, men nu hvor han er blevet overrasket af hendes nye anklager, tager han bladet fra munden.

- Det er ikke, fordi jeg har drukket hver dag og haft et alkoholproblem. Grunden til, jeg har drukket er, at jeg har haft nogle ting i mit hoved, og jeg har ikke altid haft det lige godt, fortæller Lenny Pihl.

- Det har været min flugtvej, og selvfølgelig er jeg ked af, at det har tærret på hende, som det har gjort. Og det har aldrig været min mening at såre hende eller gøre noget ondt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Søren Lamberth

Lenny Pihl og Melina Buur til premieren på "Paradise Hotel" 2020. Foto: Søren Lamberth

- Jeg har ikke noget misbrug af nogen som helst art.

- Melina slog ud efter mig

Voldsanklagerne forklarer Lenny Pihl med historien om en episode, hvor parret kom op at skændes og slog op. Kort efter mødtes de igen og forsætte skænderiet, der udviklede sig voldsomt.

- Vi begynder at råbe og skrige og diskutere igen. Altså sådan noget totalt barnligt pis. Spytter på hinanden og skriger som sindssyge. Philip går så ind i mellem (Lennys kammerat, red.), og Melina begynder at skrige og komme rigtig tæt på mig og slår ud efter mig, hvor jeg slår ud i luften. Det var en pareringsting, det var med venstre hånd, flad hånd, jeg husker det, som var det i går, fortæller Lenny Pihl.

Han forstår ikke, hvorfor ekskæresten beskylder ham for at være voldelig.

- Jeg slår ud for nærmest at slå hendes hånd væk, og så rammer jeg hende på hendes øre. Så det er rigtigt nok: Jeg kom til at slå Melina. Men det var ikke ... jeg har snakket med mine kammerater, alle og Melina om det, og hun ved det også godt selv: Det der, det var et uheld.

Lenny afkræfter også rygterne om, at Melina Buurs trommehinde sprang efter slaget, da parret fandt sammen igen efterfølgende, og han i så fald ville have vidst det.

- Jeg slår ikke på piger, den vil jeg gerne lige lukke. Og det er sandheden.

Derudover siger han, at han hver dag fortryder, at han slog ud efter hende.

- Alt det der vold, psykisk terror og skidt, det passer ikke. Folk, der kender mig, ved også, at det er fuldstændig vanvittigt. Melina har gang på gang smidt mig på porten og knust mit hjerte og heller ikke behandlet mig godt, men jeg føler ikke, jeg har brug for at sige alle de ting, hun har gjort mod mig. Jeg vil ikke trække hende gennem alt det her lort, som hun gør med mig lige nu. Jeg gider ikke have en krig, jeg ønsker ikke engang noget ondt. Jeg er glad der, hvor jeg er nu Jeg har det godt, tingene er på afstand, og hun er kun et fjernt minde.

Melina Buur siger som en kommentar til, at Lenny tidligere annoncerede sin live, at hun ikke har mere at tilføje.

Sponsoreret indhold