Reality25. november 2021

Nyt reality-par: Martin Thermann scorer Melina Buur

"Ex on the Beach"-deltageren Martin Thermann har fået skovlen under Melina Buur, som tidligere har været kærester med Lenny Pihl og medvirket i "Singletown". Det fortæller Martin i et interview med SE og HØR.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et nyt reality-par har set dagens lys. Martin Thermann fra "Ex on the Beach" har scoret Lenny Pihls ekskæreste, "Singletown"-deltageren Melina Buur.

Det bekræfter den veltrænede jyde i et interview med SE og HØR. De to er ikke kærester endnu, men det går der nok ikke længe, før de er.

- Nej, vi er ikke kærester, men vi er en begyndende ting til det, eller hvad man siger. Det går i hvert fald den rigtige vej, siger Martin til SE og HØR.

Og noget uvant var det faktisk ikke "Ex on the Beach"-stjernen, som tog det første skridt. Det gjorde Melina.

- Hun kontaktede mig på de sociale medier og begyndte at skrive til mig, da hun blev single. Så mødtes vi for at finde ud af, om det kunne være hyggeligt at ses mere, og det fandt vi hurtigt ud af, at det gad vi godt, afslører han.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/marmels.png
 Foto: Kaspar Wenstrup, Krestine Havemann/Discovery Network

Melina og Martin har set en del til hinanden over de seneste par uger (Foto: Kaspar Wenstrup, Krestine Havemann/Discovery Network)

Selv om de ikke er kærester endnu, så har Melina og Martin allerede udsigter til især én stor udfordring for deres romance - nemlig afstanden i mellem dem. Martin bor i Århus, mens Melina bor i Kalundborg.

- Vi har været heldige med, at jeg har været i København og arbejde den seneste måneds tid, men fremover går der noget tid, før jeg skal arbejde herovre igen, forklarer Martin og fortsætter:

- Det bliver sjovt at se, hvordan det kommer til at hænge sammen. Men det ligger jo på den rigtige side af Sjælland, lige over broen.

Selv om afstanden måske kan blive til et problem på sigt, så er det ikke galt nu. Og da snakken falder på, hvad han er faldet for ved Melina, så tøver han ikke.

- Noget af det, jeg er faldet for ved hende, er, at når man lærer hende at kende, så er hun meget genert og stille, siger Martin og fortsætter:

- Og når hun så føler sig tryg, så er hun sindssyg og crazy på den fede måde. Det, synes jeg, er meget charmerende.

Sponsoreret indhold