Se billedet: Landmand-Steffen er blevet far

Steffen fra \

Steffen fra "Landmand søger kærlighed" er blevet far.

Foto: TV 2

Steffen ledte med lys og lygte efter kærligheden i "Landmand søger kærlighed", men uden held. Han droppede sin pige i programmet, fordi han var usikker på, om hun ville have børn.

Heldigvis bankede den ægte kærlighed på kort efter – og nu er han og kæresten blevet forældre til en lille pige.

Den charmerende fyr har delt flere billeder af sin lille prinsesse, blandt andet på Facebook, hvor han skriver, at den lille guldklump har hans sovehjerte.

Kæresten Isabella har som den første kommenteret billedet. Hun har blot skrevet ”Mine to sovetryner” efterfulgt af hjerter.

Steffen mødte sin nye kæreste samme uge, som han gjorde det forbi med ”Landmand søger kærlighed”-daten Nadia. Han havde fået nys om, at en gammel flamme ved navn Isabella var blevet single - og så greb landmanden chancen.

- Jeg havde haft et godt øje til Isabella i et par år, men hun havde en kæreste, så det var ikke muligt at gøre noget ved det, fortalte Steffen til TV 2 i begyndelsen af november sidste år.

- Da jeg hørte, hun var blevet single, og samtidigt havde fundet ud af, at det ikke gik med Nadia, skulle det have et skud, tilføjede den unge landmand.

De mødtes, og kærligheden opstod nærmest med det samme, har Steffen tidligere fortalt.

- Hun sparkede benene væk under mig lige med det samme, og der gik ikke lang tid, før Nadia var ude af mit hoved. For jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle være sammen med Isabella.

Der gik da også kun to uger, og så var Isabella gravid.

- Hun fortalte i telefonen, at testen var positiv. Jeg tænkte, at det var da fint nok, det var nok bare forkert nummer, og jeg lagde mig til at sove igen, fortalte Steffen i interviewet med TV 2 sidste år i begyndelsen af november.  

Men den var altså god nok, og nu er den lille maj-prinsesse kommet til verden. Stort tillykke herfra!

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close