Reality 17. maj

Lærke Ketel: Derfor kæmper jeg for Oliver Kalika

Selv om Oliver Kalika får en gammel flamme ind i villaen, så giver Lærke Ketel ikke sådan op. Nu forklarer “Ex on the beach”-baben, hvorfor hun viser kløer over for Ellen Barker
Foto: Gregers Overvad

Lærke Ketel giver ikke op uden kamp. Det står klart for alle, der har set de seneste afsnit “Ex on the beach”, hvor hendes flirt, Oliver Kalikas, får sin ex Ellen Barker ind i villaen og begynder at bage på dem begge.

– Jeg havde det ikke godt med, at han havde gang i os begge, for ingen gider føle sig som andetvalg. Oliver og jeg havde det så godt sammen, inden hun kom, så det gjorde lidt ondt, fortæller Lærke Ketel til SE og HØR, efter trekantdramaet er blevet vist på tv og alle implicerede er tilbage i Danmark.

Og selv om det er tydeligt for flere, at Oliver Kalika stadig har et særdeles godt øje til Ellen Barker, så er Lærke Ketel ikke typen, der bakker ud, bare fordi den fyr, hun har udset sig, har følelser for en anden.

– Jeg kæmpede for at beholde Oliver, fordi jeg synes virkelig godt om ham, og vi havde det sjovt sammen, så jeg ville ikke dele med andre, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Gregers Overvad

Lærke Ketel til premierefesten på sæson 7 af "Ex on the beach". Foto: Gregers Overvad

Til SE og HØR forklarer Oliver Kalika, at han følte, det var nemmest at holde noget kørende mede både Lærke og Ellen, for at han kunne finde frem til, hvad han ville – også selv om ingen af dem var særligt glade for, at han spillede på to heste, hvilket ender i et kæmpedrama inde i villaen.

Lærke Ketel var blind for, at Oliver Kalika kyssede rundt med Ellen Barker, samtidig med at han sagde, han helst ville være sammen med hende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Hvis jeg vidste dengang, at han lavede så meget bag min ryg med hende, så havde jeg droppet ham på stedet! Men jeg troede på det bedste i ham, fordi han valgte mig først, inden hun kom, siger Lærke Ketel og slutter:

– Jeg kan da godt fortryde lidt, når jeg ser tilbage på det, men det kan jeg ikke ændre nu. Jeg troede på tingene i øjeblikket.

Foto: Gregers Overvad

Ellen Barker og Oliver Kalika til premierefesten på "Ex on the beach" 7. Foto: Gregers Overvad

Sponsoreret indhold