Reality15. maj 2022

"Ex on the beach"-Oliver i trekantdrama: Derfor spiller jeg på to heste

Oliver Kalika har gang i to damer i "Ex on the beach": Både Lærke og Ellen. Nu forklarer han, hvorfor han ikke vælger mellem dem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/derfor_er_oliver_kalika_sammen_med_baade_laerke_og_ellen.png
 Foto: Gregers Overvad

Det kan være svært at vælge mellem to dejlige damer – og netop derfor trækker Oliver Kalika pinen ud i "Ex on the beach".

Han holder nemlig mulighederne åbne og kysser med både Lærke Ketel og Ellen Barker, selv om det naturligvis ender helt galt.

Her eksploderer trekantdramaet (artiklen fortsætter under videoen):

Til SE og HØR forklarer Oliver Kalika, hvad det egentlig er, han har gang i.

– Jeg har det megagodt med Lærke inde i villaen, men inden jeg kom ind, var jeg meget glad for Ellen, som jeg havde brugt lang tid på at få. Derfor syntes jeg, det var lettest at have noget kørende med dem begge, da Ellen kom ind, siger Oliver Kalika.

Men nemt ser det jo ikke ligefrem ud, og i ugens to nye afsnit af "Ex on the beach" er det også tydeligt, at Oliver Kalikas taktik er dømt til at gå galt.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/ex-on-the-beach-7-a_627ce8df84c11.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Oliver er i syv sind, da hans dame hjemmefra, Ellen, kommer ind i "Ex on the beach", mens han har godt gang i Lærke. Og som det ses her, er Lærke ikke synderligt begejstret over, at hendes fyr har følelser for villaens nye beboer. Foto: Discovery Networks Danmark

– Der er stille og roligt begyndt at komme følelser for Lærke, siger Oliver Kalika som forklaring på, hvorfor han ikke går 100 procent efter Ellen, nu hvor han angiveligt har jagtet hende så længe hjemme i Danmark.

Se Oliver forklare sin taktik til sin buddy Oli i klippet her (artiklen fortsætter under videoen):

Lærke Ketel giver heller ikke op uden kamp. I programmet siger hun blandt andet, at Ellen Barker helst ikke må trække vejret i nærheden af hendes Oliver.

– Det er underligt at se dem toppes. Men på en måde er det også rart nok at mærke, at Lærke faktisk er glad for mig, indrømmer Oliver Kalika.

I klippet her går det helt galt, da Lærke føler sig fravalgt til fordel for Ellen (artiklen fortsætter under videoen):

Da Ellen Barker i afsnit 14 endelig afslører, at hun er en del gladere for ham, end hun først havde sagt, melder realitydeltageren klart ud: Det er for sent.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/ex-on-the-beach-7-a_627ceac83fba6.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Lærke Ketel og Oliver Kalika i "Ex on the beach" 7. Foto: Discovery Networks Danmark

– Ellen siger det, jeg ventede på hjemme i Danmark. Det var også på grund af hende, jeg tog af sted – fordi hun ikke gav mig det, jeg gav hende, fortæller Oliver Kalika.

Se hans afvisning af en følelsesladet Ellen i klippet her (artiklen fortsætter under videoen):

– Men jeg siger til hende, at det er for sent nu. Fordi jeg føler, hun skal sige det, fordi hun er glad for mig og ikke, fordi hun ikke vil have, at jeg skal sove med en anden, uddyber han.

Som seer ser det ud til, at Oliver Kalika har lidt for mange jern i ilden og burde have forudset, at nogen ville brænde fingrene. Men til SE og HØR fortæller han, at han ikke ville have handlet anderledes.

– Jeg fortryder intet. Det er rart at få bekræftelse fra dem begge. Det kan godt være, de ikke var så glade – men det var det, jeg skulle (spille på to heste, red.) for at finde ud af, hvem jeg skulle vælge.

https://imgix.seoghoer.dk/20220401_gko3889.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Oliver Kalika er 22 år og kommer fra Aabenraa – det er også her, han kender 19-årige Ellen Barker fra. Foto: Gregers Overvad

Sponsoreret indhold