Reality23. august 2023

Lærke Bodilsen får delt nøgenbilleder ulovligt: - Det er sørgeligt

På ulovlig vis får realitystjernen Lærke Bodilsen delt sine nøgenbillede i krypterede chats. Sørgeligt kalder hun gerningen og menneskerne bag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Lærke Bodilsen røbede tidligere på sommeren, at der snart kommer mere tv med hende.
 Video: Lars H. Laursen

FRÆK FERIE: Lærke Bodilsen rejser med dansk rapper!

Mod betaling kan man på OnlyFans se letpåklædte billeder af Lærke Bodilsen. Billeder, som hun selv deler med sine betalende følgere.

Det findes dog åbenbart en del nysgerrige sjæle derude, som ikke har råd til at smide små 100 kroner om måneden for at få adgang til nøgenuniverset.

SE og HØR har fået adgang til flere kanaler på krypterede tjenester som Telegram, hvor billederne af Lærke bliver delt mod hendes vilje.

Daniel "Lone Wolf" Rosendal har også været aktiv på OnlyFans. Det fortæller han om i dette afsnit af SE og HØRs podcast "Sladderministeriet":

- Det har jeg slet ikke hørt noget om, udbryder realitystjernen, da SE og HØR fanger hende over telefonen og fortæller om den forbudte deling af hendes afklædte billeder.

- Det er jo i princippet ulovligt, så det er jo bare at tage den videre. Det skal man anmelde, slår hun fast.

Lærke Bodilsen
Lærke Bodilsen har for vane at have sin mor med på den røde løber, når hun kommer til Reality Awards.
 Foto: Søren Jul Lamberth

På det område er Lærke "heldigvis" erfaren. Hun har før været udsat for ulovlig deling af hendes nøgenbilleder, og hun fortæller, at hun har kontakt til en del advokater, som kan hjælpe hende i sådanne sager.

De vil ødelægge mig!

Da den århusianske tv-kendis var bare 14-årig, fik hun mod sin vilje delt et nøgenbillede af sig selv, som en veninde havde taget i smug. Siden da har Lærke været kendt på de sociale medier, hvor hun har talt åbent om emnet.

I denne omgang er delingen af nøgenbillederne lettere at sluge for DR-stjernen. Det er nemlig billeder, hun selv har taget, og som hun føler sig tilpas i.

Det betyder dog ikke, at hun er glad for, at billederne - som hendes følgere på OnlyFans betaler penge for at se - bliver delt kvit og frit på de krypterede chattjenester.

- Jeg er jo vant til, at der er mennesker, som prøver at ødelægge min succes og min karriere, siger Lærke til SE og HØR.

- Jeg synes, det er virkelig sørgeligt, at man ikke har andet at tage sig til end at blive ved med at ødelægge ting for mig. Det er jo fortsat siden 2016. Folk må snart blive ældre mentalt.

Lærke slår dog fast, at man ikke kan være 100 procent sikker på, at de delte billeder på f.eks. Telegram er de originale. Hun forklarer, at der er mennesker, som manipulerer med billeder og deler falske nøgenfotos af kendte mennesker.

Sponsoreret indhold