”Familien fra Bryggen”: Komplot mod Mor Ann – Ingen Pixie

Mor Ann er ikke opsat på at skulle undvære sin hund Pixie for altid. (Foto: TV3)

Mor Ann er ikke opsat på at skulle undvære sin hund Pixie for altid. (Foto: TV3)

Foto: TV3

Mor Ann og hunden Pixie virker som et uadskilleligt par. Man er altid vant til at se dem sammen i ”Familien fra Bryggen”. Men Linse og datteren Stephanie er enige om, at det kunne give Mor Ann – også kaldet Mopper – lidt ro i tilværelsen at være foruden sin hund.

Men de kan ikke bare tage Pixie fra Mopper sådan uden videre, så de lægger en plan i bedste Egon Olsen-stil.

Først skal Pixie være en uge i internat et sted, som Mopper har tiltro til. Dernæst er det Stephanie og Linses forhåbning, at Mopper vil indse, hvor godt hun har det uden Pixie, så hun vil gå med til at overdrage hunden til en ny familie.

Men selvom Mopper ikke har et problem med at aflevere Pixie til dyreinternatet, så er det en underlig afsked for hende.

- Det er mærkeligt, for man er så vant til at have en Pixie, ik? Siger Mopper til Stephanie, efter de har afleveret Pixie i en uges tid til dyreinternatet.

Heldigvis ser Mor Ann da mulighed for andre ting i tilværelsen lige med det samme, da Pixie er afleveret. Der kunne blandt andet være tid til at finde en lækker mand, som hun siger.

Anden del af planen er dog lidt sværere at gennemføre, da Mopper lugter lunten med, at Linse vil overbevise hende om, at livet uden Pixie for Mopper kunne være en fordel.

Mor Ann er nemlig stædig og vedholdende i, at Pixie er den rigtige hund for hende.

Se med i aften fra klokken 20.00 på TV3 og find ud af, om Mor Ann går med til at klare sig uden Pixie, eller om familiefreden er brudt for altid.

Her bliver Pixie afleveret til internat:

Linse og Stephanie prøver at overbevise Mor Ann:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close