Reality10. april 2024

Knas i kærligheden? Stor mystik om Elvira Pitzner og Mortada Haddad

En række opsigtsvækkende observationer på de sociale medier sår tvivl ved forholdet mellem Elvira Pitzner og iværksætteren Mortada Haddad
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
16. februar 2024 fik Elvira Pitzner endelig sit pas tilbage i Dubai og kunne vende snuden mod Danmark. SE og HØR var på plads i Københavns Lufthavn, men det blev lidt af en fuser.
 Video: Martin Høien

LÆS OGSÅ! SE VIDEOEN: HER BEKRÆFTER ELVIRA FORHOLDET TIL MORTADA

Da det over tre måneder lange mareridt i Dubai sluttede for Elvira Pitzner og forretningskanonen Mortada Haddad, kunne de endelig udvikle deres forhold.

Kort efter bekræftede diamantdatteren på sædvanlig kryptisk vis forholdet til iværksætter på en video, og siden så parret ud til at svæve på en lyserød sky.

SE og HØR kunne blandt andet afsløre, at Elvira og Mortada faktisk havde boet sammen før, de tog til Dubai, hvor de blev anholdt og havnede i en langstrakt utroskabssag ført an af hendes eksmand Milad Saadati.

Men nu virker det til, at kærlighedstoget muligvis ikke kører på skinner for Elvira og Mortada.

På de sociale medier er der i hvert fald sket en udvikling, som skaber nysgerrighed og undren hos diamantdatterens mere end 400.000 følgere.

Elvira Pitzner, Mortada Haddad
Da de kom hjem fra Dubai, boede Elvira hos Mortada. Nu kunne det tyde på, at der problemer i paradis.
 Foto: Lars H. Laursen, Privat

Tidligere i dag kunne man se, at Elvira og Mortada ikke længere fulgte hinanden på Instagram. I dagens Danmark er det et tegn på, at der er kurrer på tråden.

SE og HØR rakte derfor ud til de to turtelduer for at høre, hvad der er op og ned. Om aktiviteterne på de sociale medier betyder, at de ikke længere er kærester.

Efter SE og HØRs henvendelse er Mortada igen begyndt at følge Elvira på Instagram. Diamantdatteren har dog ikke gengældt den håndsrækning, og hun følger fortsat ikke Mortada.

Opdateret 15.05: Mortada Haddad er efter publiceringen af artiklen vendt tilbage på vores henveldelse, hvor han giver svar, hvorfor han og Elvira ikke fulgte hinanden længere.

- Der er intet galt, vi testede blot block/restrict/mute-funktionen og fulgte hinanden lidt efter, forklarer Mortada i et skriftligt svar til SE og HØR.

Sponsoreret indhold