Reality23. december 2015

Sy Lee overfaldet: - Klamme homo!

En juletur mod Fyn udviklede sig til et sandt julemareridt for TV-personen i går
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh_sy-lee-2.jpg
 (Foto: Teguh Wibowo Photography)

De sidste mennesker køber julegaver, julelysene skinner i hele byen og tog og busser er proppet med julestemning.

Men den stemning blev for alvor ødelagt for Sy Lee, da han i går blev overfaldet i Metroen på vej til Købehavn, hvor han efterfølgende skulle med tog til familien på Fyn.

En aggressiv ung mand henvendte sig til Sy Lee, og herefter eskalerede situationen.

Er du bøsse?
- Han prikkede mig på brystkassen og puttede sit ansigt op i mit hoved, og så spurgte han, om jeg var bøsse, fortæller Sy Lee til SE og HØR.

Han ignorerede den unge mand, men han blev stående helt tæt på reality-stjernen.

- Så spurgte han, hvorfor jeg var bøsse. 'Hvorfor er der homoer, i det her land', sagde han til mig.

Sy Lee fortsatte med at ignorere den aggressive unge mand.

Pige og mand hjalp
- Så kom der en pige iført hovedtørklæde og stillede sig imellem mig og den aggressive mand. Hun sagde til ham, at det ikke kom ham ved, om jeg var homo, og at han skulle styre sin adfærd. Så gik han amok på hende, og kritiserede hende for at tage mig i forsvar, især når hun havde tørklæde på. Så kom der en anden mand til, og så begyndte ham, der svinede mig til, at skubbe til den mand, der forsøgte at hjælpe mig ham, fortæller Sy Lee til SE og HØR efter den rystende aften i går.

Aggressiv mand smidt af toget
Herefter begyndte manden at blive mere og mere ophidset og en hel gruppe mennesker forsøgte at få ham ud af metroen. Det fik manden til at begynde at slå på dørene til metroen, så metrotoget gik i stå, og dørene gik i stykker. Herefter blev vagter tilkaldt, som efter længere tids diskussion fjernede den voldelige mand.

- Jeg vil gerne takke de to personer, som forsvarede mig i går i metroen. Det er så bekræftende, at der er mennesker, som vil hjælpe andre og bringe sig selv i fare for min skyld. Er blevet overfaldet én gang før, og her var der ingen, som hjalp mig. Så jeg er ked af det, men jeg er også taknemmelig, fortæller Sy Lee.

Se videoen herunder, hvor Sy Lee fortæller om overfaldet.

null

Sponsoreret indhold