Reality23. september 2015

NØGEN GALLERI: Sy Lee færdig med reality-tv

Tv-personligheden har bevidst undgået skærmen i længere tid, hvilket har betydet et farvel til reality. I stedet har han satset alt på nye store drømme. Se det nye store galleri fra fitness-modellen

Sy Lee: - Færdig med reality-tv

Nye fremtidsplaner, nye drømme, ny person. Sy Lee erklærer, at han er lykkeligere end nogensinde, og det fejrer han med en ny stærk billedserie. De nye mål for fremtiden har dog også en konsekvens – han er færdig med reality-TV. For nu.

- Jeg har sagt fra over for flere programmer det sidste lange stykke tid, og jeg har ikke planer om mere tv lige nu, da det står i vejen for mit arbejde. I hvert fald ikke reality. Jeg satser på mit fitnessfirma Fitnessgoal.dk og på alle de drømme, som jeg går rundt med, fortæller en begejstret Sy Lee til SE og HØR.

Selvom reality ikke bliver en del af det velskårede TV-talents liv, så har reality udviklet Sy Lee fra at være ”en lille genert asiat, til en stærk udadvendt person”.

- Reality har formet mig til den, jeg er i dag, men jeg bruger det med omhu. Jeg er lykkelig nu. Efter fire år med TV og nye venner har jeg fundet mig selv, fortæller han om sig selv i dag, og mindes sit liv for kun få år tilbage.

Sy Lee er opvokset i Vollsmose i Odense sammen med sin familie. Forældrene er meget religiøse, og der var store forventninger til, at deres ældste søn skulle gøre familien ære i form af en høj universitetsuddannelse. Uddannelsen fik han, men det føltes forkert. Så han satsede alt på sin virkelige passion – fitness.

- Jeg var bundet af regler, religion og forventninger. Min familie accepterer den person, som jeg er i dag, men de forstår det stadig ikke helt. Jeg har lært at sige fra, både overfor familie og for venner. Det havde jeg aldrig kunne før hen. Jeg vil ikke trædes på mere, forklarer fitness-fænomenet, som også fortæller, at billedserien, som kan ses i galleriet, er en fejring af den person, som Sy Lee er i dag. Samtidigt skal den symbolisere den rejse, som han snart vil kaste sig ud i.

- Jeg har mange nye projekter på tegnebrættet. Jeg tager snart på en længere udlandsrejse, hvor jeg forfølger en kæmpe drøm. Derudover vil jeg gerne bringe mine læsere tættere på mig og mit firma, og jeg har blandt andet planer om nogle fitnessbøger i det nye år. Dog vil jeg slet ikke afslå, at der kommer nyt TV. Jeg venter bare på det helt rigtige, afslutter Sy Lee.

KLIK på billederne oppe i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold