Reality9. oktober 2022

Kirstine Natalie forklarer: Her er den rigtige grund til, at jeg er single

Det skorter bestemt ikke på dates og mænd, der kigger i Kirstine Natalie Øbakkes retning, men “Bachelor”-baben spejder stadig efter den rigtige. Nu forklarer hun, hvorfor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Gregers Overvad/Sladderministeriet

Det er altså ikke, fordi der ikke dukker mænd op. For det gør der, forsikrer Kirstine Natalie Øbakke os om. Men han skal altså være helt perfekt, før han kan feje benene væk under “Årets hotteste kvinde”.

– Jeg er single, ready to mingle og hygger mig bare og dater, fortæller “Bachelor”-Kirstine i SE og HØR-programmet “Sladderministeriet”.

Og han dukker ikke op?

– Jo, men det er bare, fordi … Jeg er bare meget … jeg er meget kræsen. Og jeg er lidt nået en alder, hvor det bare skal være perfekt. Det skal bare være manden, jeg skal have børn med. Og familie. Og jeg gider ikke nøjes! Det er jeg sgu for god til. Jeg skal bare have en dejlig mand, og han er svær at finde, forklarer Kirstine.

Se og hør Kirstine fortælle, hvorfor hun stadig er single, i videoen øverst i denne artikel.

Artiklen fortsætter under billedet …

Kirstine Natalie Øbakke i "Sladderministeriet" i september 2022.
Kirstine Natalie Øbakke i "Sladderministeriet" i september 2022.
 Foto: GREGERS OVERVAD

Tidligere har “Bachelor”-baben detaljeret beskrevet, hvad det mere præcist er, hun går efter hos drømmepartneren.

– Han skal have humor, et lækkert smil og være hygiejnisk – jeg gider ikke gule tænder. Og så skal han være omsorgsfuld, men også kunne styre mig, for jeg er en stor mundfuld, sagde Kirstine indsigtsfuldt efter sin tv-debut.

Hun er i øvrigt snart tilbage på skærmen – vi ved ikke, om det bliver som “Bachelorette”, men et andet program er allerede i kassen.

Sponsoreret indhold