Reality3. oktober 2022

Skal Kirstine Natalie Øbakke være “Bachelorette”?

Den bramfri “Bachelor”-favorit Kirstine Natalie Øbakke er stadig single – så det er vel oplagt, at hun bliver den kvindelige hovedperson i første danske udgave af “Bachelorette”?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Gregers Overvad/Sladderministeriet

Der er ingen tvivl om, at Kirstine Natalie Øbakke deltog i første sæson af “Bachelor” for at finde kærligheden. Først med Casper Berthelsen, siden hellere med Jaffer Janjooa.

Men sidstnævnte valgte i stedet Bolette Birch, og her to år efter optagelserne har Kirstine stadig ikke fundet kærligheden – trods stor opmærksomhed, blandt andet da hun blev kåret som “Årets hotteste kvinde” til Reality Awards tidligere i år.

Ved afslutningen af første sæson “Bachelor” tog SE og HØR en runde og spurgte samtlige kvindelige deltagere, der stadig var single, om de var klar til at dele roser ud som “Bachelorette”, men desværre skuffede TV 2 og lod den kvindelige pendant vente på sig.

Efter to sæsoner “Bachelor” er det dog endelig tid nu: Produktionen søger både kvinder, der er interesseret i at styre slagets gang og date mænd i flok, og kærlighedshungrende mænd, der er villige til at kæmpe om en ungmøs opmærksomhed for åben skærm.

Artiklen fortsætter under billedet …

Kirstine kunne være et godt bud på, hvem der skal stå i spidsen af det første danske "Bachelorette".
Kirstine kunne være et godt bud på, hvem der skal stå i spidsen af det første danske "Bachelorette".
 Foto: GREGERS OVERVAD

Kirstine Natalie Øbakke havde været single i halvandet år, da hun kom ind i “Bachelor”, og efter programmet fortalte hun SE og HØR, at hvis og såfremt der var en dansk udgave af “Bachelorette” på trapperne, så var hun frisk på at agere hovedperson.

Dengang havde hun masser af tilføje, blandt andet:

– Faktisk er jeg nok lidt for meget for TV 2 – de vil nok hellere have en ung, blond, jysk pige som “Bachelorette”. Men så kan jeg komme ind som nummer to, sagde hun og understregede, at det var tid til en sæson med kvinder i spidsen og “lidt mandekød på tv”.

Her et år efter er Kirstine lidt mere beskeden, da snakken falder på den netop annoncerede, kommende første sæson af det danske “Bachelorette”.

– Det kunne da godt være noget for mig. Men jeg er egentlig lidt bange for at ødelægge min gamle oplevelse med “Bachelor”. Som når man har haft en rigtig god etter, og så kommer der en lorte-toer, siger Kirstine, der dog mener, der må være kærestegaranti, hvis man bliver den heldige kvinde, der skal vælge og vrage.

Se videoen, hvor Kirstine bliver spurgt til "Bachelorette", øverst i denne artikel.

Du kan også se hele afsnittet af "Sladderministeriet" her:

Eller høre det som podcast her:

Sponsoreret indhold