Kia taler ud om brud: Det hele væltede

De sidste fire år har været én lang og hård kamp for realitydeltageren Kia Sødergreen.

Efter fødslen af sønnen Marcus i 2017 udviklede Kia nemlig en svær efterfødselsreaktion, der resulterede i, at hun blev indlagt.

De seneste fire år har hun været indlagt på psykiatriske afdelinger, og i dag bor hun på et bosted på Sjælland. Og i dag kunne Kia så fortælle, at den svære kamp nu også har betydet, at hun og kæresten Walid er gået hver til sit.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Vi er blevet tilbudt parterapi. Vi har masser af kærlighed til hinanden, men vi skal have snakket alt det igennem, som er sket det sidste halve år, siger Kia om forholdet til kæresten Walid ”Knaldperlen” Bechara.

Kia og Walle nåede at være sammen i syv år. (Foto: Thomas Laursen)

Til SE og HØR fortæller Kia, at parret har haft mange gode stunder – men at det hele blev svært, efter sønnen Marcus kom til verden i september 2017, og Kia fik en svær efterfødselsreaktion:

-  Vi har haft mange gode stunder, vi fik Marcus også desværre væltede det hele. Walle har derfor været fuldtidsfar døgnet rundt i tre år. Vi har begge gået med håbet på, at alt nok skulle blive bedre, men ting tager tid, forklarer Kia til SE og HØR.

For at Kia kan fokusere mere på at blive rask – og Walid kan fokusere mere på sønnen Marcus – har parret derfor besluttet at bryde med hinanden:  

- Walle vil få fuld tid med Marcus og jeg får ro til at komme mig. Men jeg stadig mor til Marcus og vil besøge dem så ofte jeg kan og magter.

- Han kommer også til København engang i mellem. Så selv om jeg sidder med grædende øjne lige nu, så gør jeg det for Walles skyld. Men vi elsker stadig hinanden lige så højt som altid, fortæller Kia til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kia og Walle. Foto: Aller Media

Walid og Kia nåede at være sammen i syv år. De mødte hinanden i tv-programmet "Kongerne" på Kanal 5 og flyttede sammen året efter i 2015.

I september 2017 blev de forældre til sønnen Marcus. Men tiden som nybagte forældre blev ikke en dans på roser for parret – Kia endte med at udvikle en voldsom efterfødselsreaktion, og hun blev indlagt.

I første omgang kom Kia ved et uheld til at ”afsløre”, at hun var indlagt. Det var hvert fald ikke meningen, at hendes mange følgere skulle opdage, at hun var indlagt på en psykiatrisk afdeling, da hun den 8. november 2017 delte et billede af sønnen Marcus.

Flere af hendes følgere bemærkede dog det karakteristiske sengetøj på billedet og kunne derudfra regne ud, at den unge mor måtte være indlagt på en psykiatrisk afdeling.

Dengang var hun indlagt i seks måneder.

Efterfølgende fulgte dog flere ture på den psykiatriske afdeling, før hun flyttede til et bosted på Sjælland, hvor hun stadig bor i dag.

For et år siden valgte Walid at flytte til Nordjylland sammen med parrets søn. Det betød også, at parret ikke har set så meget til hinanden efterfølgende. 

På sin instagram-profil fortalte Kia onsdag, at det er syv uger siden, hun sidst havde set sin søn og Walid. 

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Walid. Indtil videre uden held. 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close