Reality20. september 2022

Kevin "Bro" Andreasen afslører: Særligt én tatovering er han ikke stolt af

Heldigvis er tatoveringen placeret et sted, hvor man ikke sådan lige kan se den
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Allerede i første sæson af realityprogrammet blev forholdet mellem Bro og Jasmin sat på prøve. Her var det særligt sangerens alkoholindtag og hang til vilde fester, der var en udfordring.
 Video: Discovery+

Den 26-årige sanger har i den grad været under nålen og har således intet mindre end 37 tatoveringer rundt omkring på sin krop.

Men selv om Bro, hvis borgerlige navn er Kevin Andreasen, har hang til blæk, så er der alligevel særligt én tatovering, som han måske gerne ville være foruden.

I det nyeste afsnit af “Bro & Jasmin”, hvor “Sydpå”-sangeren og “Paradise Hotel”-ekskæresten, Jasmin Victoria, har hovedrollerne, skal Bro til tatovør. Og det er således i den forbindelse, at Bro afslører, at han tidligere har prydet sin krop med blækmotiver, som han i dag ikke ligefrem er specielt begejstret for.

Tatoveringen viser teksten “Holdet” placeret på indersiden af underlæben.

Artiklen fortsætter under billedet …

Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser i den grad parforholdets op- og nedture frem i realityprogrammet "Bro & Jasmin" på Discovery+.
Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser i den grad parforholdets op- og nedture frem i realityprogrammet "Bro & Jasmin" på Discovery+.
 Foto: Gregers Overvad

– Da jeg var de der 20 år, fik jeg lavet en tatovering her, forklarer Bro i realityprogrammet og viser blækteksten til kameraet.

– Vi var en gruppe ikke så gode mennesker sammen, der tog på ferie og lavede en masse lort – og så fik jeg lavet denne her, lyder det videre fra sangeren, der altså i dag ikke er tilfreds med tatoveringen.

– Det er ikke en, jeg er stolt af.

Artiklen fortsætter under videoen …

Kondomer på spisebordet

Selv om Bro og Jasmin gik fra hinanden for lidt mere end tre måneder siden, så kører anden sæson af deres fælles realityprogram altså fortsat over skærmen.

De to ikke officielt har meldt årsagen til bruddet ud, men det er alligevel, som om traileren for den aktuelle sæson afslører, at det skyldes utroskab. I hvert fald kommer Jasmin en dag hjem til en lejlighed, hvor hun blandt andet finder kondomer på parrets spisebord.

Se klippet, hvor Jasmin fortæller om den frygtelige utroskabs-opdagelse i parrets hjem, øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold