Reality 29. september 2021

Kasper Fisker deler traumatisk sorg: Den værste dag i mit liv

Den tidligere Brøndby-spiller og tv-stjerne Kasper Fisker afslører nu sit livs sorg. Det sker i programmet "Til middag hos", hvor gæst Ole Kibsgaard ikke helt kan sætte sig i Kaspers sted.
Foto: NENT

Der bliver delt ud af stort og småt, når kendisser samles til tre retter hos hinanden i "Til middag hos".

Og Kasper Fiskers afsnit er ingen undtagelse. Efter desserten, der står på chokoladebrownie og hjemmelavet is, spørger Stephanie "Geggo" Karma Salvarli nemlig dagens vært, hvad der har været den værste oplevelse i hans liv.

Den tidligere fodboldstjerne svarer uden tøven. Det var dengang, Brøndby var lige ved at vinde Superligaen, men mislykkedes.

Episoden står lysende klart i Kasper Fiskers erindring, og sammen med Ole Kibsgaard og Karina von d'Ahé lytter Geggo til tv-stjernens fortælling om præmien, han næste fik.

- Vi ligger nummer 1 i Superligaen, og vi spiller fantastisk. Jeg har virkelig the time of my life, og vi står til at vinde mesterskabet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT Group

Kasper Fisker, Stephanie Karma Salvarli, Karina von d'Ahé og Ole Kibsgaard er ugens deltagere i "Til middag hos". Foto: NENT

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men da holdet spiller mod Horsens, og det står 2-0 i slutningen af kampen, vender lykke pludselig - for Brøndby og for Kasper.

Horsens scorer til et mål i overtiden - og så endnu et, da der er 20 sekunder tilbage af kampen, fortæller Kasper Fisker.

- Jeg ser, de slår en lang bold op, og så scorer de i sidste sekund. Og jeg sad bare helt forstenet. Det var det værste, jeg har oplevet i mit voksenliv. Det var en sorg for mig.

- Mener du det, spørger Karina von d'Ahé.

- Ja, det mener jeg. At vi ikke blev mestre det år, det er en traumatisk oplevelse, svarer Kasper Fisker.

Han fortæller, at han overnattede på hotel i Horsens den aften og lå og græd i sengen.

- Og jeg er ikke typen, der græder.

Kasper Fisker beskriver oplevelsen som "frygtelig" og fortæller også, at han brød helt sammen, da han talte i telefon med sine børn.

Udover Karina von d'Ahé lader Ole Kibsgaard også til at blive overrasket over at høre, hvilken episode der har været den mest traumatiske sorg i den tidligere fodboldspillers liv.

- Hold kæft, hvor er han dog dedikeret. Hvor betyder det dog sindssygt meget for ham, siger Shu-bi-dua- og "Kaj & Andrea"-stjernen til kameraet.

- Samtidig er der en anden side i mig. Det har jeg måske slet ikke ret til at tænke, men jeg tænker også: ”Okay, så har du alligevel ikke mødt mange kæmpestore kriser i dit liv”. Fordi det er da en kæmpestor ting med ens arbejde og det, man brænder for, at miste den præmie, man troede var hjemme. Men jeg kan finde på mange andre ulykker i ens liv, som er væsentligt større.

Se klippet, hvor Kasper Fisker fortæller, her:

Du kan se "Til middag hos" nu på Viaplay.

Foto: NENT

Ole Kibsgaard er overrasket over, at Kasper Fiskers største traume er et tabt fodboldmesterskab. Foto: NENT

Sponsoreret indhold