Reality18. marts 2022

Kan du kende ham? ”Love Is Blind”-Shayne viser vild transformation

Den 32-årige ejendomsmægler Shayne Jansen fandt ikke, hvad han søgte, da han medvirkede i ”Love Is Blind”, men det lader til, han i stedet vandt noget helt andet – kærligheden til sig selv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I stedet lader det til, at han i tiden efter programmet, der blev optaget i april måned sidste år, har kæmpet en brav kamp for at finde tilbage til sig selv og elske, hvad han så i spejlet.

Selv om det nu ikke var en helt utrænet Shayne, som seerne fik at se i Netflix’ datingeksperiment, så ser det ud til, at han alligevel havde det svært med sig efterfølgende.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/lib_s2_unit_03447r.jpg
 Foto: Netflix

Foto: Netflix

Men sådan er det bestemt ikke længere. Det afslører han på sit seneste post på Instagram.

- Det er fantastisk, når du prioriterer dig selv og ser lige så fantastisk ud, som du føler dig. Jeg er kommet langt på et år, og jeg endelig sige, at jeg elsker mig selv, skriver han til billederne, der viser en ganske hakket version af ham selv.

Artiklen fortsætter under opslaget

Udover at Shayne selv igen elsker sig selv – så gør hans følgere også. Billederne har i hvert fald i skrivende stund fået mere end 40.000 likes, mens flere kommenterer og lykønsker ham hans flotte resultat.

Herunder Nick Thompson, som også medvirkede i ”Love Is Blind” og blev forlovet og gift med Danielle Ruhl.

- Så kan det da godt være, at jeg endelig skal takke ja til at træne med dig, skriver han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/shayne_jansen.jpg
 Foto: Instagram

Shayne kunne for nylig hylde både sig selv og samtalerne, han havde med Shaina i 'kærlighedskapslerne', hvor det blev tydeligt, hvor meget han elskede crop tops. Foto: Instagram

Hvorvidt de to allerede har lagt en træning i kalenderen, vides ikke. Men mon ikke fans af mændene kan være forvissede om, at de begge kommer til at dele det på deres sociale medier, hvis det sker.

Sponsoreret indhold