Reality28. februar 2022

”Love Is Blind”-Shayne efter mislykket bryllup: – Elsker dig stadig

Det gik næppe for Shayne Jansen, som han havde forestillet sig, da han endelig stod foran sin udkårne i sæsonfinalen af ”Love Is Blind”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SPOILER: Vær opmærksom på, at artiklen indeholder spoilers fra den anden sæson af "Love Is Blind"

Fredag kunne fans af Netflix’ datingeksperiment ”Love Is Blind” endelig se den helt store finale, og dermed det forventede bryllupsceremonier mellem de fem par, der ved afslutningen af sæsonen fortsat var forlovet.

Herunder den 32-årige Shayne Jansen og 29-årige Nathalie Lee.

For selv om Shayne i løbet af sæsonen ikke opnåede det allerbedste omdømme blandt seerne. Så virkede det oprigtigt til, at han og Nathalie opbyggede en solid relation til hinanden, på trods af deres forskelle.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/nathalie_og_shayne_parbillede.jpg
 Foto: Netflix

Nathalie og Shayne kom godt ud af det med hinanden i de første uger inden brylluppet. Foto: Netflix

Få timer inden brylluppet stod det dog klart, at parret havde haft et afgørende skænderi aftenen før.

Et skænderi, hvor Shayne fik fortalt Nathalie, at hun var ”det værste, der var sket for ham”, og at han ”hadede hende”. Ord, som Nathalie i sidste ende ikke kunne lægge bag sig, og hun sagde derfor ”nej” til ham ved alteret.

Nathalie forlader herefter roligt ceremonien, og Shayne følger kort tid efter trop. Udenfor fortæller, Nathalie, at hun sagde nej, da de to har ”mange ting de skal arbejde med”.

Men den undskyldning falder ikke i helt god jord hos Shayne.

Meningen var så, at seerne af programmet skulle vente i spænding på den 4. marts, hvor Netflix viser reunionafsnittet, og hvor det så kunne stå klart, hvorvidt de to igen har fundet melodien.

Men sent søndag aften afslørede Shayne selv, hvor de to står i dag med en rørende besked.

– Nathalie Mina Lee. Hvor skal jeg starte? At have været på den her rejse med dig, det bliver noget, som jeg aldrig vil glemme. Det var uden tvivl den bedste tid i mit liv, og jeg gjorde gerne det hele en gang til, starter han et længere opslag på sin Instagram-profil.

– Som jeg nu genser vores historie, ærgrer jeg mig over mine handlinger, og alt jeg kan gøre er at lære af dem og blive en bedre mand. Jeg er stolt af at være sårbar og så autentisk som muligt. Jeg ved ikke, hvad det næste skridt for os er, men jeg ved, at jeg aldrig vil stoppe med at elske dig, skriver han videre.

Artiklen fortsætter under opslaget

Meget tyder altså på, at Nathalie endnu ikke helt har tilgivet sin tidligere forlovede for sine ord. Men at der måske er en fremtidig mulighed for, at to kan blive kærester igen.

Til opslaget har Nathalie endda selv kommenteret: ”Du er en bedre mand”.

Artiklen fortsætter under billedet

Nathalie Lee og Shayne Jansen love is blind
 Foto: Netflix

Nathalie og Shayne. Foto: Netflix

Så mon ikke, der er en chance for ny opstanden kærlighed mellem de to?

Benægter alt

Udover Nathalie, så kunne fans af programmet undervejs følge med i et potentielt stort trekantdrama mellem Shayne, Nathalie og den 31-årige Shaina Hurley.

Hun lagde på intet tidspunkt skjul på sine følelser for Shayne, mens hun forsøgte at finde en ny fyr til Nathalie og kaldte parrets forhold for ”fake”.

Artiklen fortsætter under billedet

Da Shaina og Shayne mødte hinanden første gang i virkeligheden, lagde Shaina ikke skjul på, hvor lidt hun troede på ham og Natalie.
Da Shaina og Shayne mødte hinanden første gang i virkeligheden, lagde Shaina ikke skjul på, hvor lidt hun troede på ham og Natalie.
 Foto: Netflix

Første gang Shaina fik muligheden for at se Shayne i virkeligheden. Foto: Netflix

Men trods Shayne går videre med Nathalie i programmet, så har rygterne alligevel floreret om, hvorvidt han i stedet skulle have prøvet lykken af hos Shaina, efter han blev droppet ved alteret.

– Shania og jeg er på talefod, og vi har set hinanden i forskellige gruppe sammenhænge med resten af holdet (og Nathalie), men vi har aldrig haft, og vi vil heller aldrig få, et romantisk forhold. Jeg ønsker hende alt det bedste, slutter han.

Netflix sender sæsonens reunionafsnit fredag den 4. marts.

Sponsoreret indhold