Reality21. december 2022

Kåre Quists nye veninde: Nøgen til hest

Siden hun tv-debuterede kun iført bodypaint i “Paradise Hotel”, har Pernille Nygaard gennemgået en uventet udvikling. Nu hygger hun sig med TVA’s dameglade ankermand
Pernille Nygaard og Kåre Quist
Da SE og HØR i sidste uge offentliggjorde billederne af Pernille Nygaard, 31, og Kåre Quist, 51, kom hun med en udmelding på Instagram, hvor hun bekræftede, at hun ikke længere dannede par med sin seks år yngre ekskæreste Mikkel Nielsen. – Jeg kan bekræfte, at jeg ikke længere danner par med M, skrev Pernille.
 Foto: Mikael Rieck

Slentrende ned ad Frederiksberg spottede SEog HØR forleden Kåre Quist i særdeles hyggeligt selskab med reality-godten Pernille Nygaard.

– Pernille og jeg har det rigtigt sjovt sammen. Hun får mig til at grine og er en god veninde, forklarede nyhedskongen oven på brunch-daten til SE og HØR.

Og man forstår Kåres smil.

Hans nye veninde er således ikke hvem som helst.

Pernille Nygaard
Legendarisk entré! De fleste kan nok huske, da Pernille fik tv-debut i “Paradise Hotel” – siddende topløs og bodypaintet på ryggen af en hest.
 Foto: Lotta Lemche

Skønheden blev kendt i hele landet, da hun i 2012 gjorde sit indtog i “Paradise Hotel” nøgen på hesteryg og malet blå på hele overkroppen.

Pernille var dengang 21 år og havde to år forinden født datteren Emily.

Hurtigt fik frøken Nygaard med rod i sine verbale upsere øgenavnet “Dumme-Pernille” – et navn, hun gjorde til sin livsmission at modbevise.

Ser knap sin datter

Allerede da Pernille medvirkede i “Paradise Hotel” var det ganske begrænset, hvor meget hun fik lov til at se sin datter.

Og efter i mange år at have kæmpet for netop det satte Pernille i februar tvisten med Emilys far i bero.

– Jeg synes bare, det er ved at tage overhånd, og jeg er nødt til at tage hensyn til min datter.

Jeg har ikke lyst til at starte yderligere konflikt mellem ham og mig, for det afspejler, hvordan min datter har det, når hun bor hos ham, fortalte hun i podcasten “Her er dit realityliv”.

Siden Emily var fem år gammel, har Pernille kun haft mulighed for at se datteren én gang om måneden – i seks timer.

Studenterhuen trykker

I årene efter “Paradise” brugte den blonde frederikshavner sin tid på at lave mere tv.

Bl.a. medvirkede hun i “Divaer i Junglen”, men valgte herpå en helt anden vej.

Pernille Nygaard
I sin tv-karriere har den blonde nordjyde medvirket i flere seerhits. “Paradise Hotel”, “Divaer i Junglen” og “Mig og min mor” er blot nogle af de programmer, Pernille kan skrive på cv’et.
 Foto: Kasper Wenstrup

Således kunne Pernille i 2016 stolt sætte en lyseblå studenterhue på hovedet efter at have gennemført en HF-uddannelse.

Men forvandlingen stoppede bestemt ikke der.

I sommer kunne jublen endelig bryde løs hos den tidligere paradiso, som kunne tilføje en fornem titel til sit farverige cv.

– En helt vanvittig fed fornemmelse strømmer lige nu gennem min krop med blandede følelser efter fem år på Aalborg Universitet. Jeg kan nu endelig kalde mig selv for jurist, lød det fra Nygaard på Facebook.

Siden da har den nu 31-årige tidl. realitybabe arbejdet som advokatfuldmægtig for forsvarsadvokat Rasmus Sølberg.

Pernille Nygaard
Den tidligere “Paradise”-babe var i sine yngre dage ikke bleg for at smide tøjet. Når man kigger SE og HØRs fotoarkiv i gennem, finder man mere end en håndfuld afklædte billedserier.
 Foto: Aller Media DK

Holder fast i fortiden

Og selv om hun i dag har taget hul på en succesfuld erhvervskarriere, så glemmer Pernille ikke sine rødder.

Vennerne fra realitybranchen holder hun stadig fast i, og den skarpe paradiso dukker stadig op til vennekredsens vanvidsfester.

Pernille Nygaard
For tre år siden kunne danskerne senest opleve Pernille på skærmen, da hun gjorde tv-comeback i knaldeprogrammet “Ex on the Beach”.
 Foto: Kasper Wenstrup

Til januar er det faktisk planen, at Pernille skal introducere sin nye ven Kåre Quist for hendes svar på Oscars eller tv-prisen.

Ifølge SE og HØRs oplysninger skal tv-baben og nyhedsværten nemlig overrække en kærlighedspris til 2023-udgaven af Reality Awards.

De to er dermed i fuld sving med at lære hinandens verdener at kende.

I sidste uge sad Pernille således blandt publikum, da Kåre gjorde, hvad han er bedst til og i Koncertsalen styrede “Året der gik”-showet på DR sikkert i havn.

Sponsoreret indhold